Електронний каталог

217
Р58          Робоча програма та методичні рекомендації до написання звіту з преддипломної практики студентів [Текст] : заочної форми навчання спеціальності 7.091711 "Технологія харчування" спеціалізації 01 "Технологія харчування, ресторанна справа та сервіс" / уклад.: А.Т. Ратушенко, С.Л. Шаповал, О.М. Григоренко, С.П. Гаврилюк; Каф. технології та ресторанного господарства. – 608/06 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2006. – 42 с. – 4,71.


ББК Л99

            



Примірники
Місце збереження Кількість В наявностi
Сектор методичних видань 1 1


Теми документа


Статистика використання: Видач: 2





Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'