Електронний каталог

239
М54          Методичні рекомендації до виконання курсових проектів з дисципліни "Технологічне проектування закладів ресторанного господарства" [Текст] : ОКР "бакалавр", напрям підготовки 0917 "Харчові технології та інженерія", професійне спрямування 091711 "Технологія харчування" / Каф. інженерно-технічних дисциплін; уклад. О.М. Григоренко. – 583/08 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 96 c. – 6,44.


ББК Н712.5+Ж2+Ч481.286

    Переглянути зміст            



Примірники
Місце збереження Кількість В наявностi
Сектор методичних видань 1 1


Теми документа


Статистика використання: Видач: 3 Завантажень: 4





Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'