Електронний каталог

280
Р58          Робоча програма комплексної з фаху та переддипломної практики [Текст] [Текст] / авт. О.М. Григоренко, С.М. Пересічна, С.П. Гаврилюк; КНТЕУ, Каф. технології та організації ресторанного господарства. – 1096/12 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2012. – 34 с. – 13,00.

   ОКР "магістр", галузь знань 0517 "Харчова промисловість та переробка с.-г. продукції", напрям підготовки 051701 "Харчові технології та інженерія", спеціальність 8.05170113 "Технології в ресторанному господарстві"


ББК У9(4Укр)424.1+У.р

            



Примірники
Місце збереження Кількість В наявностi
Сектор методичних видань 1 1


Теми документа


Статистика використання: Видач: 28





Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'