Електронний каталог

127
М54          Методичні вказівки до самостійної роботи з курсу "Основи наукових досліджень" [Текст] : для студентів спеціальності 7.091711 "Технологія харчування" спеціалізації 01 "Технологія харчування, ресторанна справа та сервіс" і 7.050201 "Менеджмент організацій" спеціалізації 02 "Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу" / уклад. І.М. Грищенко, О.М. Григоренко; Каф. технології і організації громадського харчування. – 538/01 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2001. – 25 с. – 3,00.


ББК Ч21

            



Примірники
Місце збереження Кількість В наявностi
Сектор методичних видань 1 1


Теми документа


Статистика використання: Видач: 9





Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'