Електронний каталог
Паригіна Т.Б.
Документи:
- Каталог теплового устаткування закладів ресторанного господарства [Текст] : Для студентів напряму підготовки 0917 "Харчова технологія та інженерія"професійного спрямування 6.091711"Технологія харчування"варіативної компоненти 6.09171101"Технологія харчування,ресторанна справа / Уклад.Т.Б.Паригіна. – К. : КНТЕУ, 2005. – 141с. – 12.71.
- Каталог теплового устаткування закладів ресторанного господарства [Текст] [Текст] : освіт.-кваліфікац. рівні "спеціаліст, магістр", галузь знань 0517 "Харч. пром-сть та перероб. с.-г. продукції", напрям підготовки 8.051701 "Харчові технології та інженерія", спец. 05170113 "Технології в ресторанному господарстві" / авт.: Т.Б.Паригіна, Н.П.Форостяна; каф. інженерно-техн. дисциплін. – Київ : КНТЕУ, 2011. – 212 с. – 30.00.
- Каталог устаткування (механiчного,теплового,холодильного) пiдприємств громадського харчування для студентів фаху 0917 "Технологiя харчування" [Текст] / Уклад.:І.О.Конвiсер,Г.А.Бублик,Т.Б.Паригiна. – К. : КДТЕУ, 1999. – 66с. – 2.00.
- Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт із розділу "Теплове устаткування" курсу "Устаткування підприємств ресторанного господарства" [Текст] : для студентів напряму підготовки 0917 "Харчова технологія та інженерія" професійного спрямування "Технологія харчування" усіх форм навчання / Каф. інженерно-технічних дисциплін; уклад. Т.Б.Паригіна. – 805/05; [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2005. – 65 c. – 8.69.
- Охорона праці [Текст] [Текст] : робоча програма / авт. Т.В. Бровенко, Т.Б. Паригіна; КНТЕУ, Каф. інженерно-технічних дисциплін. – 350/14 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2014. – 22 с. – 23,00.
- Теплотехніка [Текст] [Текст] : програма та робоча програма / авт. Н.П. Дроба, Т.Б. Паригіна; КНТЕУ, Каф. інженерно-технічних дисциплін. – 233/11 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2011. – 18 c. – 11,00.
- Устаткування закладів ресторанного господарства [Текст] [Текст] : робоча програма / авт. С.Л. Шаповал, І.І. Тарасенко, Т.Б. Паригіна; КНТЕУ, Каф. інженерно-технічних дисциплін. – 785/12 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2012. – 34 c. – 13,00.
- Устаткування закладів ресторанного господарства [Текст] [Текст] : методичні рекомендації до виконання ситуаційних вправ. Р. ІІ-ІІІ : "Теплове та холодильне устаткування" / авт. С.Л. Шаповал, Т.Б. Паригіна; КНТЕУ, Каф. інженерно-технічних дисциплін. – 149/13 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2013. – 18 c. – 12,00.
- Устаткування закладів ресторанного господарства [Текст] [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. / авт.: А.А. Мазаракі, С.Л. Шаповал, І.І. Тарасенко, та ін. – Київ : КНТЕУ, 2013. – 639 с. – Бібліогр.: с. 639. – ISBN 978-966-629-586-9 : 150.00.
- Устаткування закладів ресторанного господарства.Розділ "Теплове устаткування" [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / уклад.Т.Б.Паригіна. – К. : КНТЕУ, 2007. – 92с. : табл. – Бібліогр.: с.92. – 8,83.
- Устаткування закладів ресторанного господарства.Розділ "Теплове устаткування" [Текст] : опор. конспект лекцій / уклад.Т.Б.Паригіна. – К. : КНТЕУ, 2008. – 67с. : табл. – Бібліогр.:с.67. – 9.92.
- Устаткування закладів ресторанного господарства [Текст] : Методичні вказівки та завдання для самостійної роботи із розділу "Теплове устаткування" / Каф. інженерно-технічних дисциплін; уклад. Т.Б. Паригіна. – 552/09 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2009. – 38 c. – 8,21.
- Устаткування закладів ресторанного господарства [Текст] : Методичні рекомендації до виконання ситуаційних вправ для студентів усіх форм навчання. Розділ ІІІ : "Теплове устаткування" / Каф. інженерно-технічних дисциплін; уклад. Т.Б. Паригіна. – 493/06 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2006. – 18 c. – 2,05.
- Устаткування закладів ресторанного господарства [Текст] : Методичні рекомендації та завдання для самостійної роботи студентів денної форми навчання. Розділ ІІІ : "Теплове устаткування" / Каф. інженерно-технічних дисциплін; уклад. Т.Б. Паригіна. – 754/06 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2006. – 46 c. – 3,92.
- Устаткування закладів ресторанного господарства [Текст] : Робоча програма / Каф. інженерно-технічних дисциплін; уклад. Т.Б. Паригіна, І.І. Тарасенко. – 1008/07 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2007. – 34 c. – 10,12.
- Устаткування закладів ресторанного господарства [Текст] [Текст] : методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт. Р. ІІ-ІІІ : "Теплове та холодильне устаткування" / авт. Т.Б. Паригіна; КНТЕУ, Каф. інженерно-технічних дисциплін. – 670/10 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2010. – 54 c. – 14,00.
- Устаткування підприємств ресторанного господарства.Розділ "Теплове устаткування" [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій для студ. спец. 7.091711 "Технологія харчування" усіх форм навч. / уклад.:Т.Б.Паригіна. – Київ : КНТЕУ, 2006. – 119с. – 15,70.
- Устаткування підприємств громадського харчування [Текст] : Опорний конспект лекцій для студентів спеціальності 7.091711 "Технологія харчування" усіх форм навчання. Розділ "Теплове устаткування" / Уклад.Т.Б.Паригіна. – К. : КНТЕУ, 2001. – 119с. – 12.00.
- Устаткування підприємств ресторанного господарства.Розділ "Теплове устаткування" [Текст] : Опорний конспект лекцій для студентів спеціальності 7.091711 "Технологія харчування" усіх форм навчання / Уклад.:Т.Б.Паригіна. – К. : КНТЕУ, 2003. – 119с. – 13.45.
- Конвiсер, I. О. Теплотехнiка [Текст] : Навч.посiбник. Ч.1 : Теорiя теплообмiну / I. О. Конвiсер, Т. Б. Паригiна. – К. : КДТЕУ, 1999. – 63с. – ISBN 966-7376-13-3.
- Конвiсер, I. О. Теплотехніка [Текст] : Навч.посiбник. Ч.2 : Технічна термодінаміка / I. О. Конвiсер, Т. Б. Паригіна. – К. : КДТЕУ, 1999. – 122с. : іл. – ISBN 966-7376-43-5 : 6.00.
- Конвісер, I. О. Теплотехніка [Текст] : Навч.посiбник. Ч.2 : Технічна термодинаміка / I. О. Конвісер, Т. Б. Паригіна. – К. : КДТЕУ, 1999. – 123с. – ISBN 966-7376-43-5 : 6.00.
- Конвісер, I. О. Теплотехніка [Текст] : Навч.посiбник. Ч.1 : Теорiя теплообмiну / I. О. Конвісер, Т. Б. Паригіна. – К. : КДТЕУ, 1999. – 63с. – Бібліогр.:61с. – ISBN 966-7376-13-3 : 2.00.
- Конвісер, І. О. Інтенсифікація теплообміну у випарювачах і повітроохолоджувачах малих холодильних машин [Текст] / І. О. Конвісер, Т. Б. Паригіна // Громадське харчування і туристична індустрія у ринкових умовах. – К. : КНТЕУ, 2001. – (Зб.наук.праць). – С.193-200.
- Конвісер, І. О. Теплообмін при холодильній обробці харчових продуктів [Текст] / І. О. Конвісер, Т. Б. Паригіна // Ресторанне господарство і туристична індустрія у ринкових умовах. – К. : КНТЕУ, 2004. – С.145-150.
- Устаткування закладів ресторанного господарства [Текст] : Навч.посібник для студентів вищих навч.закладів,які навчаються за спеціальністю "Технологія харчування" / І. О. Конвісер, Г. А. Бублик, Т. Б. Паригіна, Ю. М. Григор'єв ; За ред.І.О.Конвісера. – К. : КНТЕУ, 2005. – 565с. – ISBN 966-629-168-1 : 38.47.
- Устаткування закладів ресторанного господарства [Текст] : Навч.посібник для студентів вищих навч.закладів,які навчаються за спеціальністю "Технологія харчування" / І. О. Конвісер, Г. А. Бублик, Т. Б. Паригіна, Ю. М. Григор'єв ; За ред.І.О.Конвісера. – К. : КНТЕУ, 2006. – 565с. – Бібліогр.:С.564-565. – ISBN 966-629-168-1 : 39.24; 41.00; 40.00.
- Конвісер, І. О. Теплотехніка [Текст] : Навч.посібник / І. О. Конвісер, Т. Б. Паригіна. – К. : КНТЕУ, 2006. – 184с. – Бібліогр.:179с. – ISBN 966-7376-13-3 : 13.94; 14.00; 15.00.
- Конвісер, І. О. Теплотехніка [Текст] : Навч.посібник / І. О. Конвісер, Т. Б. Паригіна. – К. : КНТЕУ, 2003. – 184с. – ISBN 966-7376-13-3 : 11.91.
- Конвісер, І. О. Холодильна технологія харчових продуктів [Текст] : Навч.посібник / І. О. Конвісер, Т. Б. Паригіна. – К. : КНТЕУ, 2001. – 242с. – ISBN 966-7376-72-9 : 16.00;13.27.
- Устаткування закладів ресторанного господарства [Текст] [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. / А. А. Мазаракі, С. Л. Шаповал, І. І. Тарасенко, ін. та. – Київ : КНТЕУ, 2014. – 639 с. – Бібліогр.: с. 639. – ISBN 978-966-629-586-9 : 160.00.
- Паригіна, Т. Б. Азотна система охолодження авторефрижераторів для міських перевезень харчових продуктів [Текст] / Т. Б. Паригіна // Ресторанне господарство і туристична індустрія у ринкових умовах. – К. : КНТЕУ, 2002. – С.81-82.
- Паригіна, Т. Б. Використання азоту для зберігання продуктів харчування при їх транспортуванні в авторефрижераторах [Текст] / Т. Б. Паригіна, І. О. Конвісер // Ресторанне господарство і туристична індустрія у ринкових умовах. – К. : КНТЕУ, 2003. – С.82-84.
|