Електронний каталог

Л99-5
К29          Каталог теплового устаткування закладів ресторанного господарства [Текст] [Текст] : освіт.-кваліфікац. рівні "спеціаліст, магістр", галузь знань 0517 "Харч. пром-сть та перероб. с.-г. продукції", напрям підготовки 8.051701 "Харчові технології та інженерія", спец. 05170113 "Технології в ресторанному господарстві" / авт.: Т.Б.Паригіна, Н.П.Форостяна; каф. інженерно-техн. дисциплін. – Київ : КНТЕУ, 2011. – 212 с. – 30.00, 100 пр.


ББК Л99-5+З.36

            



Примірники
Місце збереження Кількість В наявностi
Науковий фонд 3 3
Читальний зал 2 2


Теми документа


Статистика використання: Видач: 1





Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'