Електронний каталог

Л99-5
У79          Устаткування закладів ресторанного господарства [Текст] : Навч.посібник для студентів вищих навч.закладів,які навчаються за спеціальністю "Технологія харчування" / І. О. Конвісер, Г. А. Бублик, Т. Б. Паригіна, Ю. М. Григор'єв ; За ред.І.О.Конвісера. – К. : КНТЕУ, 2006. – 565с. – Бібліогр.:С.564-565. – 39.24; 41.00; 40.00.


ISBN 966-629-168-1ББК Л99-5я73+У441я73+У9(4Укр)441

            



Примірники
Місце збереження Кількість В наявностi
Бібліографічний відділ 1 1
Науковий фонд 6 6
Учбовий фонд 41 41
Читальний зал 3 3


Теми документа


Статистика використання: Видач: 722





Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'