Електронний каталог

89
М54          Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт із розділу "Теплове устаткування" курсу "Устаткування підприємств ресторанного господарства" [Текст] : для студентів напряму підготовки 0917 "Харчова технологія та інженерія" професійного спрямування "Технологія харчування" усіх форм навчання / Каф. інженерно-технічних дисциплін; уклад. Т.Б.Паригіна. – 805/05; [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2005. – 65 c. – 8.69.


ББК Л99-5

            



Примірники
Місце збереження Кількість В наявностi
Сектор методичних видань 1 1


Теми документа


Статистика використання: Видач: 15





Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'