Електронний каталог

141
Т34          Теплотехніка [Текст] [Текст] : програма та робоча програма / авт. Н.П. Дроба, Т.Б. Паригіна; КНТЕУ, Каф. інженерно-технічних дисциплін. – 233/11 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2011. – 18 c. – 11,00.

   ОКР "бакалавр", галузь знань 0517 "Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції", напрям підготовки 051701 "Харчова технологія та інженерія", професійне спрямування "Технологія харчування, ресторанна справа та сервіс"


ББК З.3

            



Примірники
Місце збереження Кількість В наявностi
Сектор методичних видань 1 1


Теми документа


Статистика використання: Видач: 15





Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'