Електронний каталог

96
У79          Устаткування закладів ресторанного господарства [Текст] : Методичні рекомендації до виконання ситуаційних вправ для студентів усіх форм навчання. Розділ ІІІ : "Теплове устаткування" / Каф. інженерно-технічних дисциплін; уклад. Т.Б. Паригіна. – 493/06 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2006. – 18 c. – 2,05.

   Напрям підготовки 0917 "Харчова технологія та інженерія", професійного спрямування 091711 "Технологія харчування", варіативної компоненти 09171101 "Технологія харчування, ресторанна справа та сервіс"


ББК Л99-5

    Переглянути зміст            



Примірники
Місце збереження Кількість В наявностi
Сектор методичних видань 1 1


Теми документа


Статистика використання: Видач: 1 Завантажень: 0





Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'