Електронний каталог

Л99-5
К29          Каталог теплового устаткування закладів ресторанного господарства [Текст] : Для студентів напряму підготовки 0917 "Харчова технологія та інженерія"професійного спрямування 6.091711"Технологія харчування"варіативної компоненти 6.09171101"Технологія харчування,ресторанна справа / Уклад.Т.Б.Паригіна. – К. : КНТЕУ, 2005. – 141с. – 12.71.


ББК Л99-5+З.36

    Переглянути зміст            



Примірники
Місце збереження Кількість В наявностi
Бібліографічний відділ 1 1
Науковий фонд 5 5
Учбовий фонд 21 21
Читальний зал 3 3


Теми документа


Статистика використання: Видач: 110 Завантажень: 2





Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'