Електронний каталог

98
У79          Устаткування закладів ресторанного господарства [Текст] : Методичні рекомендації та завдання для самостійної роботи студентів денної форми навчання. Розділ ІІІ : "Теплове устаткування" / Каф. інженерно-технічних дисциплін; уклад. Т.Б. Паригіна. – 754/06 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2006. – 46 c. – 3,92.

   Напрям підготовки 0917 "Харчова технологія та інженерія", професійного спрямування 6.091711 "Технологія харчування", варіативної компоненти 6.09171101 "Технологія харчування, ресторанна справа та сервіс"


ББК Л99-5

            



Примірники
Місце збереження Кількість В наявностi
Сектор методичних видань 1 1


Теми документа


Статистика використання: Видач: 8





Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'