Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
Л81
К64
Конвісер, І. О.
Холодильна технологія харчових продуктів
[Текст] : Навч.посібник / І. О. Конвісер, Т. Б. Паригіна. – К. : КНТЕУ, 2001. – 242с. – 16.00;13.27.
ISBN 966-7376-72-9
ББК Л813.7я73+З.392+Л81-5
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Учбовий фонд
81
81
Читальний зал
3
3
Теми документа
Каталог книг/А/апарати харчових виробництв
Каталог книг/Х/харчова промисловість
Каталог книг/О/обладнання підприємств громадського харчування
Каталог книг/Х/холодильна технологія харчових продуктів
Каталог книг/Т/теплові процеси
Каталог книг/Х/холодильна обробка харчових продуктів
Каталог книг/Х/холодильна техніка
Каталог книг/Х/холодильна обробка
Каталог книг/О/охолодження
Каталог книг/О/основні процеси і апарати харчових виробництв
Каталог книг/О/обладнання харчових виробництв
Праці викладачів ДТЕУ/ КНТЕУ/П/Паригіна Т.Б.
Праці викладачів ДТЕУ/ КНТЕУ/К/Конвісер І.О.
Статистика використання: Видач: 160
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'