Електронний каталог
економіка громадського харчування України
Документи:
- Аналіз господарської діяльності [Текст] : Опорний конспект лекцій для студентів спеціальності 7.050106 "Облік та аудит" спеціалізаціїї 7.05010601 "Облік та аудит у сфері товарного обігу" / Уклад.Н.С.Барабаш. – К. : КНТЕУ, 2001. – 252с. – 30.00.
- Готельне господарство:основні показники,оцінка якості послуг [Текст] : Навч.посібник / Уклад.В.К.Федорченко. – К. : КІТЕП, 1999. – 76с. – Бібліогр.:75с. – ISBN 966-581-111-8 : 10.00.
- Громадське харчування і туристична індустрія у ринкових умовах [Текст] : Збірник наукових праць / Уклад.:М.І.Пересічний,М.М.Калакура,М.К.Булгакова. – К. : КНТЕУ, 2001. – 238с. – ISBN 966-7376-56-7 : 24.00;10.00.
- Громадське харчування.Терміни та визначення.ДСТУ 3862-99 [Текст] / Розробники:Р.І.Андрющенко,А.С.Мізрухіна,Л.З.Шильман. – К. : Держстандарт України, 1999. – 31с. – (Державний стандарт України). – Б/ц.
- Економіка і підприємництво:стан та перспективи [Текст] : Збірник наукових праць / Уклад.:А.А.Мазаракі,А.Д.Бутко, С.І.Бай. – К. : КНТЕУ, 2002. – 323с. – ISBN 966-629-036-7 : 22.44;22.54.
- Економіка і підприємництво:стан та перспективи [Текст] : Збірник наукових праць / Ред.кол.:А.А.Мазаракі,А.Д.Бутко,С.І.Бай. – К. : КНТЕУ, 2004. – 280с. – ISBN 966-629-092-8 : 26.51.
- Економіка і підприємництво:стан та перспективи [Текст] : Збірник наукових праць / Уклад.:А.А.Мазаракі,А.Д.Бутко,С.І.Бай. – К. : КНТЕУ, 2003. – 280с. – ISBN 966-629-092-8 : 24.12.
- Каталог устаткування (механiчного,теплового,холодильного) пiдприємств громадського харчування для студентів фаху 0917 "Технологiя харчування" [Текст] / Уклад.:І.О.Конвiсер,Г.А.Бублик,Т.Б.Паригiна. – К. : КДТЕУ, 1999. – 66с. – 2.00.
- Опорний конспект лекцій з курсу "Організація та технологія інспектування" для студентів спеціалізації 7.050303 "Експертиза товарів та послуг" [Текст] / Уклад.Н.Г.Салухіна. – К. : КНТЕУ, 2001. – 59с. – 9.37.
- Організація виробництва у громадському харчуванні [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / уклад.Т.Є.Литвиненко. – К. : КНТЕУ, 2002. – 237с. – 11.44.
- Організація готельного та ресторанного господарства [Текст] [Текст] : методичні рекомендації щодо виконання курсових робіт / авт. І.Ю. Антонюк, Ю.І. Калашнік; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 511/13 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2013. – 30 c. – 14,00.
- Організація ресторанного господарства [Текст] [Текст] : програма та робоча програма дисципліни / авт. І.Ю. Антонюк, В.О. Ждан; КНТЕУ, каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 243/17 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 79 c. – 60,00.
- Організація ресторанного господарства [Електронний ресурс] [Текст] = Restaurant Business Organization : робоча програма/ Course Outline / каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 11-41/РП21. – Київ : КНТЕУ, 2021.
- Охорона праці [Текст] : Конспект лекцій для студентів фахів 7.091710 "Технологія громадського харчування",7.050201 "Менеджмент організацій" всіх форм навчання / Уклад.:Г.А.Бублик,О.М.Краснова. – К. : КДТЕУ, 2000. – 129с. – 7.00;5.00.
- Охорона праці [Текст] : Конспект лекцій для студентів фахів 7.091711 "Технологія харчування",7.050201 "Менеджмент організацій" всіх форм навчання / Уклад.:Г.А.Бублик,О.М.Краснова. – К. : КНТЕУ, 2002. – 129с. – 5.95.
- Охорона праці [Текст] : Опорний конспект лекцій для студентів спеціальності 7.091711 "Технологія громадського харчування",7.050201 "Менеджмент організацій" / Уклад.Г.А.Бублик. – К. : КНТЕУ, 2002. – 73с. – 4.31.
- Прогресивна техніка та технології харчових виробництв ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг [Текст] [Текст] : тези доп. Міжнар. наук.-практ.конф.,19 листоп. 2013 р., м. Харків у 2-х ч. ч. 2 / редкол.: О.І.Черевко (відп.ред.),Л.М.Янчева, В.М.Михайлов та ін. – Харків : ХДУХТ, 2013. – 382 с. – ISBN 978-966-405-307-2 : 60.00.
- Прогресивна техніка та технології харчових виробництв ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг [Текст] [Текст] : тези доп. Міжнар. наук.-практ.конф.,19 листоп. 2013 р., м. Харків у 2-х ч. ч. 1 / редкол.: О.І.Черевко (відп.ред.), В.М.Михайлов, М.П.Головко та ін. – Харків : ХДУХТ, 2013. – 481 с. – ISBN 978-966-405-309-6 : 60.00.
- Ресторанне господарство і туристична індустрія у ринкових умовах [Текст] : Збірник наукових праць / Уклад.:М.І.Пересічний,Н.Я.Орлова,Т.І.Ткаченко. – К. : КНТЕУ, 2003. – 301с. – ISBN 966-629-086-3 : 27.80.
- Ресторанне господарство і туристична індустрія у ринкових умовах [Текст] : Збірник наукових праць / Ред.кол.:М.І.Пересічний,О.Ю.Завадинська,В.М.Кравченко. – К. : КНТЕУ, 2004. – 206с. – ISBN 966-629-109-6 : 21.83.
- Ресторанне господарство і туристична індустрія у ринкових умовах [Текст] : Збірник наукових праць. – К. : КНТЕУ, 2002. – 170с. – ISBN 966-629-028-6 : 13.58.
- Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність [Текст] [Текст] : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., 22 трав. 2014 р., м. Харків у 2-х ч. ч. 2. – Харків : ХДУХТ, 2014. – 385 с. – ISBN 978-966-405-329-4 : 50.00.
- Стратегія розвитку туристичної індустрії та громадського харчування [Текст] [Текст] : матеріали міжнар. наук.-практ. конф. 25-26 жовт. 2000 р.,м.Київ / відп.ред.А.А.Мазаракі. – К. : КДТЕУ, 2000. – 434с. : іл. – ISBN 5-7763-8512-1 : 16.24;6.00.
- Туризм и гостиничное хозяйство [Текст] : Учеб. пособ. / под ред. Л.П. Шматько. – Москва;Ростов на Дону : МарТ, 2003. – 352с. – Библиогр.: с. 341-343. – ISBN 5-241-00253-7 : 29.95.
- Туризм и гостиничное хозяйство [Текст] : Учебник для студентов вузов,обучающихся по специальности "Менеджмент" / Под ред. А.Д. Чудновского. – 2-е изд.,перераб. и доп. – М. : Юркнига, 2003. – 447с. – ISBN 5-9589-0010-2 : 25.68.
- Удосконалення технології та організації масового харчування,готельного господарства і туризму [Текст] : Збірник наукових праць / Уклад.:М.І.Пересічний,М.М.Калакура,М.К.Булгакова. – К. : КДТЕУ, 1998. – 225с. – ISBN 966-7376-12-5 : 6.00.
- Управління якістю продукції ресторанного господарства [Текст] : Опорний конспект лекцій для студентів спец.7.091711"Технологія харчування"(спец-ція"Технологія харчування, ресторанна справа та сервіс"),7.050201"Менеджмент організацій"(спец-ції"Менеджмент ресторанно / Уклад.:Н.М.Кравчук,Є.В.Тарасенко,О.В.Шевченко. – К. : КНТЕУ, 2004. – 86с. – 10.40.
- Управління якістю продукції ресторанного господарства [Текст] : Опорний конспект лекцій / Уклад.О.В.Шевченко. – К. : КНТЕУ, 2005. – 77с. – Бібліогр.:С.76-77. – 10.81.
- Антонюк, І. О. Організація ресторанного господарства [Елетронний ресурс] [Текст] = Restaurant Business Organization : програма / Course Summary / І. О. Антонюк, А. О. Медведєва, О. О. Васильєва ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 07-41 / 21П. – Київ : КНТЕУ, 2021.
- Антонюк, І. Ю. Організація ресторанного господарства [Електронний ресурс] [Текст] = Restaurant Business Organization : збірник тестових завдань / І. Ю. Антонюк ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 02-41/23. – Київ : ДТЕУ, 2023. – 75 с.
- Антонюк, І. Ю. Організація ресторанного господарства [Електронний ресурс] [Текст] = Restaurant Business Organization : збірник тестових завдань / І. Ю. Антонюк ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – ПП 01-41/22. – Київ : ДТЕУ, 2022.
- Антонюк, І. Ю. Організація ресторанного господарства [Електронний ресурс] [Текст] = Restaurant Business Organization : метод. рек. до практ. занять / І. Ю. Антонюк ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – П/П 03-41/22. – Київ : ДТЕУ, 2022. – б/с.
- Антонюк, І. Ю. Організація ресторанного господарства [Електронний ресурс] [Текст] = Restaurant Business Organization : метод. рек. до самост. роботи студ. / І. Ю. Антонюк ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – П/П 09-41/22. – Київ : ДТЕУ, 2022. – 45 с.
- Барановська, В. Г. Організація і методика оперативного аналізу фінансових результатів діяльності підприємств масового харчування при різних формах господарювання [Текст] : Дис...канд.екон.наук / Барановська В. Г. ; 08.00.12-бухгалтерський облік і аналіз господарської діяльності. – К., 1993. – 170с. : Додат. – (КТЕІ).
- Барановська, В. Г. Організація і методика оперативного аналізу фінансових результатів діяльності підприємств масового харчування при різних формах господарювання [Текст] : Автореферат дис...канд.екон.наук / Барановська В. Г. ; 08.00.12-бухгалтерський облік і аналіз господарської діяльності. – К. : КТЕІ, 1993. – 17с.
- Бийарсланов, Н. Б. Развитие общественного питания в условиях многообразия форм собственности [Текст] : Автореферат дисс...канд.экон.наук / Бийарсланов Н. Б. ; 08.00.05-экономика,планирование,организация и управление народ.хоз. и его отраслями/торг. и общ.пит. – К. : КТЭИ, 1992. – 19с.
- Бийарсланов, Н. Б. Развитие общественного питания в условиях многообразия форм собственности [Текст] : Дисс...канд.экон.наук / Бийарсланов Н. Б. ; 08.00.05-экономика,планирование,организация и управление народ.хоз. и его отраслями/торг. и общ.пит. – К., 1992. – 177с. – (КТЭИ). – Библ.
- Волкова, И. В. Ресторанный бизнес в России: с чего начать и как преуспеть [Текст] / И. В. Волкова, Я. И. Миропольский, Г. М. Мумрикова. – 4-е изд. – М. : Флинта,Наука, 2005. – 184с. – ISBN 5-89349-513-6;5-02-010228-8 : 22.26.
- Гончаренко, О. М. Методи управління підприємствами харчування України в умовах формування ринкових відносин [Текст] : Автореферат дис...канд.екон.наук / Гончаренко О. М. ; 08.06.02-менеджмент. – К. : КТЕІ, 1996. – 22с.
- Горошанська, О. О. Облік і аналіз відтворення основних засобів підприємств харчування [Текст] : Автореферат дис...канд.екон.наук / Горошанська О. О. ; 08.06.04-бухгалтерський облік,аналіз і аудит. – Х. : ХДАТОХ, 1999. – 18с.
- Вдосконалення технології виробництва та обслуговання в громадському харчуванні і готельному господарстві [Текст] : Збірник наукових праць / М. М. Калакура, Н. П. Мельник, М. К. Булгакова, В. І. Єгорова. – К. : КДТЕУ, 1995. – 148с. – ISBN 5-7763-4332-1 : 30000.00;0.30.
- Коротков, И. Н. Вторичные ресурсы в общественном питании Украины [Текст] : Дис...канд.экон.наук / Коротков И. Н. ; 08.00.05-экономика,планирование,организация управления народного хозяйства и его отраслями;Науч.рук.В.К.Задорожный. – К., 1993. – 196с. – (КТЭИ). – Прил.
- Коротков, І. М. Вторинні ресурси у громадському харчуванні України [Текст] : Автореферат дис...канд.екон.наук / Коротков І. М. ; 08.00.05-економіка,планування й орган.управл.нар.господарством та його галузями(торг.й гром.харч.). – К. : КТЕУ, 1993. – 26с.
- Кривошей, В. В. Економічний механізм підвищення продуктивності праці в підприємствах харчування [Текст] : Автореферат дис...канд.екон.наук / Кривошей В. В. ; 08.07.05-економіка торгівлі та послуг. – Х. : ХДУХТ, 2003. – 19с.
- Кудрін, О. Б. Розробка комплексної інженерної основи нормалізації мікрокліматичних умов у гарячих цехах підприємств харчових виробництв [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Кудрін О. Б. ; 05.26.01-охорона праці. – Донецьк : ДМНДІ з безпеки робіт у гірській промисловості, 2001. – 19с.
- Кузнецова, Н. М. Основи економіки готельного та ресторанного господарства [Текст] : Навч.посiбник / Н. М. Кузнецова. – К. : Iнститут туризму, 1997. – 173с. : илл. – ISBN 966-7246-00-0 : 6.00.
- Кушнір, Т. Б. Рентабельність підприємств громадського харчування в умовах інфляціі [Текст] : Автореферат дис...канд.екон.наук / Кушнір Т. Б. ; 08.07.05-економiка торгiвлi та послуг. – Х. : ХДАТОХ, 1997. – 16с.
- Лукашова, Л. В. Стратегія розвитку підприємств ресторанного господарства при вищих навчальних закладах [Текст] : Автореферат дис...канд.екон.наук / Лукашова Л. В. ; 08.06.01-економіка,організація і управління підприємствами. – К. : КНТЕУ, 2004. – 20с.
- Лукашова, Л. В. Стратегія розвитку підприємств ресторанного господарства при вищих навчальних закладах [Текст] : Дис...канд.екон.наук / Лукашова Л. В. ; 08.06.01-економіка,організація і управління підприємствами;Наук.кер.Н.О.П`ятницька. – К., 2004. – 325с. – (КНТЕУ). – Дод.
- Малюк, Л. П. Столовая посуда и приборы для предприятий ресторанного хозяйства разных типов и классов [Текст] : Справочное пособие / Л. П. Малюк, Т. Л. Колесник, Т. П. Кононенко. – Х. : ХГУПИТ, 2004. – 135с. – ISBN 966-7885-62-3 : 20.00.
1
2
|