Електронний каталог

У424
У67          Управління якістю продукції ресторанного господарства [Текст] : Опорний конспект лекцій для студентів спец.7.091711"Технологія харчування"(спец-ція"Технологія харчування, ресторанна справа та сервіс"),7.050201"Менеджмент організацій"(спец-ції"Менеджмент ресторанно / Уклад.:Н.М.Кравчук,Є.В.Тарасенко,О.В.Шевченко. – К. : КНТЕУ, 2004. – 86с. – 10.40.


ББК У424.1я73+У9(4Укр)424.1я73+У424.1-211.1я73+Л80-9я73

            



Примірники
Місце збереження Кількість В наявностi
Бібліографічний відділ 2 2
Науковий фонд 8 8
Учбовий фонд 57 54
Читальний зал 3 3


Теми документа


Статистика використання: Видач: 833





Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'