Електронний каталог

289
О-64          Організація готельного та ресторанного господарства [Текст] [Текст] : методичні рекомендації щодо виконання курсових робіт / авт. І.Ю. Антонюк, Ю.І. Калашнік; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 511/13 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2013. – 30 c. – 14,00.

   ОКР "бакалавр", галузь знань 0306 "Менеджмент і адміністрування", напрям підготовки 030601 "Менеджмент", професійне спрямування "Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу"


ББК У9(4Укр)44+У9(4Укр)424.1+Ч481.286

    Переглянути зміст            



Примірники
Місце збереження Кількість В наявностi
Сектор методичних видань 1 1


Теми документа


Статистика використання: Видач: 31 Завантажень: 6





Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'