Електронний каталог

640
О-64          Організація ресторанного господарства [Електронний ресурс] [Текст] = Restaurant Business Organization : робоча програма/ Course Outline / каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 11-41/РП21. – Київ : КНТЕУ, 2021.

   ОКР "бакалавр"/bachelor, галузь знань 18 "Виробництво та технології"/Production and Technology, спец. 181"Харчові технології"/ Food Technologys, спеціалізації Технологія та орг. ресторан. бізнесу/Technology and Organization of Restaurant Business "Ресторан. технології та фуд-дизайн"/ Restaurant Technology and food design


УДК 640.432

    Переглянути зміст            



Примірники
Місце збереження Кількість В наявностi
Bibliometrics 1 1


Теми документа


Статистика використання: Видач: 0 Завантажень: 0





Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'