Електронний каталог
Л81 Основные процессы и аппараты пищевых производств.Основні процеси та апарати харчових виробництв
Підтеми:
- Л81-5 Оборудование пищевых производств.Пищевое машиностроение.Обладнання харчових виробництв.Харчове машинобудування
- Л81-7 Контроль качества пищевых продуктов (химический,технический).Контроль якості харчових продуктів (хімічний,технічний)
- Л811 Подготовительные операции (приемка,очистка,мойка сырья и др.).Підготовчі операції (прийняття,очистка,миття сировини та ін.)
- Л812 Механические и гидромеханические процессы.Механічні та гідроміханічні процеси
- Л813 Тепловые процессы.Теплові процеси
- Л814 Физико-химические процессы.Фізико-хімічні процеси
- Л815 Специальные методы обработки.Спеціальні методи обробки
- Л817 Сохранение и повышение пищевой ценности продуктов.Зберігання та підвищення харчової цінності продуктів
- Л818 Заключительные операции (разлив,расфасовка,этикетирование и др.).Заключні операції (розлив,розфасовка,етикетування та ін.)
- Л819 Отходы пищевых производств.Відходи харчових виробництв
- Л81я4 Сборники по процессам и аппаратам пищевых производств.Збірники з процесів та апаратів харчових виробництв
- Л81я7 Учебные издания по процессам и аппаратам пищевых производств.Учбові видання з процесів та апаратів харчових виробництв
Документи:
- Загальна технологія харчових продуктів [Текст] : Опорний конспект лекцій / Уклад.В.П.Вербій. – К. : КНТЕУ, 2002. – 100с. – 5.97.
- Загальна технологія харчових продуктів [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / уклад.В.П.Вербій. – К. : КНТЕУ, 2006. – 113с. : табл. – Бібліогр.:с.113. – 9.66;5.97.
- Замораживание и хранение пищевых продуктов [Текст] : Межвузовский сборник научных трудов / Под ред.В.С.Колодязной. – Л. : ЛТИХП, 1989. – 151с. – 0.80.
- Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді [Текст] [Текст] : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених та студ. 2 квіт. 2015 р., м. Харків у 2-х ч. ч.1 / ред. ко. : О.І. Черевко (відп. ред.), Л.М. Янчева, О.І. Черевко та ін. – Харків : ХДУХТ, 2015. – 450 с. – ISBN 978-966-405-360-7 : 30.00.
- Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді [Текст] [Текст] : тези доп. всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених та студ. 26 берез. 2014 р., м. Харків у 2-х ч. ч.1. – Харків : ХДУХТ, 2014. – 468 с. – ISBN 978-966-405-323-2 : 60.00; 18.87.
- Конспект лекцій з курсу "Процеси та апарати харчових виробництв" для студентів з фаху 7.091710 [Текст]. Ч.1 / Уклад.I.I.Тарасенко. – К. : КДТЕУ, 1998. – 59с. – 1.70;3.00.
- Конспект лекцій з курсу "Процеси та апарати харчових виробництв" для студентів з фаху 7.091710 [Текст]. Ч.2 / Уклад.І.І.Тарасенко. – К. : КДТЕУ, 1999. – 76с. – 5.00.
- Конспект лекцій з курсу "Процеси та апарати харчових виробництв" для студентів з фаху 7.091710 [Текст]. Ч.1 / Уклад.І.І.Тарасенко. – К. : КДТЕУ, 1998. – 59с. – 3.00.
- Матеріалознавство та основи технології виробництва товарів. Основи технології харчових виробництв [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / авт.: К.В. Мостика, Н.В. Камєнєва. – Київ : КНТЕУ, 2014. – 82 с. – 30.00.
- Матеріалознавство та основи технології виробництва товарів. Продовольчі товари [Текст] [Текст] : опорний конспект лекцій. ч.3 / авт.: В.П.Вербій, Н.С.Ясинська. – Київ : КНТЕУ, 2009. – 113 с. – 25.90.
- Матеріалознавство та основи технології виробництва товарів. Продовольчі товари [Текст] [Текст] : опорний конспект лекцій. ч.3 / авт.: В.П.Вербій, Н.С.Ясинська. – Київ : КНТЕУ, 2010. – 113 с. – 25.90.
- Методичні вказівки до практичних занять з курсу "Процеси та апарати харчових виробництв" [Текст] : Для студентів спеціальності "Технологія харчування" денної форми навчання / Каф. інженерно-технічних дисциплін; уклад. І.І.Тарасенко. – 461/3 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2003. – 33 с. – 3.55.
- Наукові праці Національного університету харчових технологій [Текст] [Текст]. № 29 / ред.кол.:О.Б.Бутнік-Сіверський,Т.А.Говорушко,В.С.Гуць,Л.С.Дегтярьов та інші. – Київ : НУХТ, 2009. – 147 с. – 30.00.
- Наукові праці Національного університету харчових технологій [Текст] [Текст]. №33 / редкол.:О.Б.Бутнік-Сіверський,Т.А.Говорушко,В.С.Гуць,Л.С.Дегтярьов та інші. – Київ : НУХТ, 2010. – 171с. – 30.00.
- Наукові праці Національного університету харчових технологій [Текст] [Текст]. № 30 / ред.кол.:О.Б.Бутнік-Сіверський,Т.А.Говорушко,В.С.Гуць,Л.С.Дегтярьов та інші. – К. : НУХТ, 2009. – 134с. – 30.00.
- Нові технології та удосконалення процесів харчових виробництв [Текст] : Збірник наукових праць. – Х. : ХДАТ, 1999. – 337с. – ISBN 5-7763-2311-8 : 4.00.
- Оборудование для производства тестовых заготовок [Текст] // Хлебопродукты. – М., 2002. – №3. – С.18-19.
- Применение искусственного холода в пищевой технологии [Текст] : Межвузовский сборник научных трудов / Госком.РСФСР по делам науки и высшей школы;Под ред.В.С.Колодязной. – Л. : ЛТИХП, 1990. – 156с. – ISBN 5-230-10027-3 : 2.00.
- Применение холода для расширения ассортимента и повышения качества пищевых продуктов [Текст] : Межвузовский сборник научных трудов / Под ред.Н.А.Головкина. – Л. : ЛТИХП, 1988. – 143c. – 0.80.
- Прогресивні технології та удосконалення процесів харчових виробництв [Текст] : Збірник наукових праць:У 2-х ч. Ч.1 / Відповід.ред.О.І.Черевко. – Х., 2000. – 386с. : іл.;табл. – ISBN 966-7885-03-8 : 10.00.
- Прогресивні технології та удосконалення процесів харчових виробництв [Текст] : Збірник наукових праць:У 2-х ч. Ч.2 / Відповід.ред.О.І.Черевко. – Х., 2000. – 298с. : іл.;табл. – ISBN 966-7885-03-8 : 10.00.
- Процеси та апарати харчових виробництв [Текст] : Методичні вказівки до лабораторних робіт з курсу для студентів / Каф. інженерно-технічних дисциплін; уклад. І.І. Тарасенко. – 719/06 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2006. – 54 c. – 5,47.
- Процеси та апарати харчових виробництв [Текст] : Робоча програма курсу для студентів / Каф. інженерно-технічних дисциплін; уклад. І.І. Тарасенко. – 1146/06 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2006. – 12 c. – 3,17.
- Процеси та апарати харчових виробництв [Текст] [Текст] : програма та робоча програма / авт. І.І. Тарасенко; КНТЕУ, Каф. інженерно-технічних дисциплін. – 1456/13 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2013. – 22 c. – 15,00.
- Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність [Текст] [Текст] : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., 22 трав. 2014 р., м. Харків у 2-х ч. ч. 1. – Харків : ХДУХТ, 2014. – 342 с. – ISBN 978-966-405-331-7 : 50.00.
- Современные подходы к процессам водоподготовки на предприятиях пищевой промышленности экологически чистыми методами [Текст] // Масложировой комплекс. – Київ, 2010. – № 1 (28). – С. 49-51.
- Ankiel-Homa, M. The methods of an analysis of the projects of packages [Текст] / M. Ankiel-Homa // Focusing new century : Commodity - trade - environment. – Beijing : China Agriculture Press, 2004. – Vol. I. – C. 252-255.
- Grundke, G. Sensitivities of packaging goods - an important problem in the field of packaging research [Текст] / G. Grundke // Forum Ware. – Wien, 1996. – № 1-4. – C.136-140.
- Leo, F. D. Active, intelligent and environmentally friendly packaging in agro-food industry [Текст] / F. D. Leo // Ekologia wyrobow : II Miedzynarodowa konferencja. – Krakow : Pracownia poligraficzna Akademii Ekonomicznej w Krakowie, 2000. – C. 392-403.
- Lisinska-Kusnierz, M. Technical progress on field of packaging [Текст] / M. Lisinska-Kusnierz, M. Ucherek // Focusing new century : Commodity - trade - environment. – Beijing : China Agriculture Press, 2004. – Vol. I. – C. 256-259.
- Paslaru, С. Contributions to the study of the product-packing-environment interaction [Текст] / С. Paslaru, R. Hapan, V. Petrescu // Forum Ware. – Wien, 1993. – № 1-4. – C. 173-186.
- Steinka, I. Lactic acid cheese packaging properties in the related on microbial contamination [Текст]. Part V : Science of commodity and food-stuff technology / I. Steinka // Global safety of commodity and environment. Quality of life. – Київ : ТОВ"Вид-во "Книга", 2006. – Vol.II. – C. 779-782.
- Szymczak, J. Individual package as the effective marketing tool [Текст] / J. Szymczak, M. Ankiel-Homa // Focusing new century : Commodity - trade - environment. – Beijing : China Agriculture Press, 2004. – Vol. II. – C. 552-555.
- Ucherek, M. Specific packaging system as a tool of improving the shelf life of food [Текст] / M. Ucherek // Focusing new century : Commodity - trade - environment. – Beijing : China Agriculture Press, 2004. – Vol. II. – С. 616-620.
- Ucherek, M. Description of quantity and quality changes on the market of plastic packaging [Текст] / M. Ucherek, M. Lisinska-Kusnierz // Focusing new century : Commodity - trade - environment. – Beijing : China Agriculture Press, 2004. – Vol. II. – C. 612-615.
- Vogel, G. Scenarios for the implentation of the Austrian packaging ordinance [Текст] / G. Vogel // Forum Ware. – Wien, 1994. – № 1-4. – C. 112-120.
- Алейников, И.П. и др. Электровзрывная экстракция высокого давления [Текст] / И.П. и др. Алейников // Пищевая промышленность. – 1998. – №11. – С.19.
- Архипова, А. Н. Натуральные пищевые красители для мясной и молочной индустрии [Текст] / А. Н. Архипова // Пищевая промышленность. – 2001. – №4. – С.44-45.
- Бабакин, Б. С. Электротехнология в холодильной промышленности [Текст] / Б. С. Бабакин. – М. : Агропромиздат, 1990. – 199с. – ISBN 5-10-000919-5 : 2.30.
- Бегунов, А. А. Метрологическое обеспечение производства пищевой продукции [Текст] : Справочник / А. А. Бегунов. – СПб. : Издатель, 1992. – 288с. – 160.02.
- Блаженко, С. І. Підвищення ефективності процесу сокодобування в цукровому виробництві на основі апаратів секційного типу [Текст] : Автореферат дис...канд.тех.наук / Блаженко С. І. ; 05.18.12-процеси та апарати харчових виробництв. – К. : Укр.держ.унів.харч.технологій, 2000. – 21с.
- Болотова, И. Рынок кофе-машин:итальянцы в России. [Текст] / И. Болотова // Торговое оборудование. – 2000. – №10. – С.35-39.
- Брик, М. Т. Мембранная технология в пищевой промышленности [Текст] / М. Т. Брик, В. Н. Голубев, А. П. Чагаровский. – К. : Урожай, 1991. – 224с. – ISBN 347527 : 0.75.
- Варфоломєєв, А. Й. Удосконалення технологічних процесів та обладнання для стабілізації якості рідких харчових продуктів [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Варфоломєєв А. Й. ; 05.18.12-процеси та обладнання харчових,мікробіологічних та фармацевтичних виробництв. – К. : УДУХТ, 2001. – 20с.
- Вересоцький, Ю. І. Удосконалення розпилювального способу сушіння молочної сироватки [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Вересоцький Ю. І. ; 05.18.12-процеси та обладнання харчових,мікробіологічних і фармацевтичних виробництв. – К. : УДУХТ, 2001. – 18с.
- Войтовський, В. Що купувати: імпортне чи вітчизняне? [Текст] / В. Войтовський, Я. Пижинський // Харчова і переробна промисловість. – 2001. – №11. – С.8-9.
- Гавва, А.Н. и др. Вакуумное упаковывание [Текст] / А.Н. и др. Гавва // Упаковка. – 2001. – №4. – С.36-38.
- Горбатюк, В. И. Процессы и аппараты пищевых производств [Текст] : Учебник для средних специальных учебных заведений / В. И. Горбатюк. – М. : Колос, 1999. – 335с. – (Учебники и учебные пособия для студентов средних спец. учеб. заведений). – ISBN 5-10-003139-5 : 16.30.
- Гореликова, Г.А. и др. Анализ потребительских предпочтений в отношении микроэлемента селена [Текст] / Г.А. и др. Гореликова // Пиво и напитки. – М., 2008. – № 5. – С. 6-7.
- Грубы, Я. Производство замороженных продуктов [Текст] / Я. Грубы ; Пер.с чешск.,ред.ипредысл.И.Ф.Бугаенко. – М. : Агропромиздат, 1990. – 336с. – ISBN 5-10-001356-7 : 1.70.
1
2
3
|