Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
Л81
П76
Применение холода для расширения ассортимента и повышения качества пищевых продуктов
[Текст] : Межвузовский сборник научных трудов / Под ред.Н.А.Головкина. – Л. : ЛТИХП, 1988. – 143c. – 0.80.
ББК Л81+Л813.7
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Читальний зал
1
1
Теми документа
Каталог книг/Х/харчові продукти
Каталог книг/А/апарати харчових виробництв
Каталог книг/Х/холодильна технологія харчових продуктів
Каталог книг/Т/теплові процеси
Каталог книг/Х/холодильна обробка
Каталог книг/О/охолодження
Каталог книг/О/основні процеси і апарати харчових виробництв
Статистика використання: Видач: 3
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'