Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
Л80
З-14
Загальна технологія харчових продуктів [Текст]
[Текст] : опор. конспект лекцій / уклад.В.П.Вербій. – К. : КНТЕУ, 2006. – 113с. : табл. – Бібліогр.:с.113. – 9.66;5.97.
ББК Л80+Л81
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Бібліографічний відділ
1
1
Науковий фонд
3
3
Учбовий фонд
5
5
Читальний зал
1
1
Теми документа
Каталог книг/Х/харчовi виробництва
Каталог книг/Х/харчова промисловість
Каталог книг/Т/теплові процеси
Каталог книг/Г/гідравліка
Каталог книг/О/основні процеси і апарати харчових виробництв
Праці викладачів ДТЕУ/ КНТЕУ/В/Вербій В.П.
Каталог книг/М/механічні і гідромеханічні процеси
Каталог книг/М/масообмінні процеси
Статистика використання: Видач: 71
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'