Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
Л80
З-14
Загальна технологія харчових продуктів
[Текст] : Опорний конспект лекцій / Уклад.В.П.Вербій. – К. : КНТЕУ, 2002. – 100с. – 5.97.
ББК Л80+Л81
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Бібліографічний відділ
1
1
Науковий фонд
5
5
Учбовий фонд
19
19
Читальний зал
3
3
Теми документа
Каталог книг/Х/харчовi виробництва
Каталог книг/Х/харчова промисловість
Каталог книг/Т/теплові процеси
Каталог книг/О/основні процеси і апарати харчових виробництв
Праці викладачів ДТЕУ/ КНТЕУ/В/Вербій В.П.
Каталог книг/М/механічні і гідромеханічні процеси
Статистика використання: Видач: 473
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'