Електронний каталог

101
П84          Процеси та апарати харчових виробництв [Текст] : Робоча програма курсу для студентів / Каф. інженерно-технічних дисциплін; уклад. І.І. Тарасенко. – 1146/06 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2006. – 12 c. – 3,17.

   Напрям підготовки 6.0917 "Харчова технологія та інженерія", професійного спрямування 6.091711 "Технологія харчування", варіативної компоненти 6.09171101 "Технологія харчування, ресторанна справа та сервіс"


ББК Л81

    Переглянути зміст            



Примірники
Місце збереження Кількість В наявностi
Сектор методичних видань 1 1


Теми документа


Статистика використання: Видач: 3 Завантажень: 0





Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'