Електронний каталог
гігієна харчування
Документи:
- Commission directive 96/8/EC of 26 February 1996 on foods intended for use in energy-restricted diets for weight reduction [Текст] = Доверенная директива 96/8/EC 26 февраля 1996.Пища предназначенная для употребления для подержания энергии во время диеты для снижения веса. – 1996. – 5с. – Б/ц.
- Healthy nutrition [Text] = Оздоровче харчування [Текст] : програма та робоча програма / авт. П.О. Карпенко, М.Ф. Кравченко, Д.В. Федорова; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 1674/17[замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 37 c. – 38,00.
- Healthy Nutritiont [Text] [Текст] = Оздоровче харчування: опор. конспект лекцій : lecture notes; academic degree "Master"; fields of science 07"Management and Administration";fields of specialty 073 "Management";fields of specialization"Hotel and Restaurant Management" / author P.O.Karpenko, M.F.Kravchenko, D.V.Fedorova; Restaurant Technology and Service Department. – Kyiv : KNUTE, 2018. – 140 p. – Bibliography: p. 131-140. – 45,00.
- Richtlinie 96/5/EG Der kommission vom 16.Februar 1996 uber Getreidebeikost und andere Beikost fur Sauglinge und Kleinkinder [Текст] = Директива для коммисии.Питание хлебными злаками и другой прикорм для младенцев и детей младшего возраста. – 1996. – 12с. – Б/ц.
- Richtlinie des rates vom 11.Dezember 1973 zur Angleichung der Rechtsvorschriften der mitgliedstaaten fur einige zur menschlichen ernahrung bestimmte Zuckerarten [Текст] = Директива для норм.Правовое предписание выращивания цен для некоторых государств присущих человеку в питаниии. – 1973. – 8с. – Б/ц.
- Азбука харчування.Профілактичне харчування [Текст] / За ред.Г.І.Столмакової,І.О.Мартинюка. – Л. : Світ, 1993. – 200с. – ISBN 5-7773-0070-7 : 15 000.00.
- Азбука харчування.Раціональне харчування [Текст] : Довiдник / За ред.Г.I.Столмакової,I.О.Мартинюка. – Л. : Свiт, 1991. – 200с. – ISBN 5-11-000918-1 : 13180.00.
- Безпека харчування як основа безпечної життєдіяльності людини [Текст] [Текст] : (навч.-практ. розробка з курсу "Безпека життєдіяльності") / авт.: А.М. Вісловух. – Київ : Ліра-К, 2019. – 250 с. : табл. – Бібліогр. в кінці розд. – ISBN 978-617-7507-65-8 : 215.00.
- Безпека харчування як основа безпечної життєдіяльності людини [Текст] [Текст] : (навч.-практ. розробка з курсу "Безпека життєдіяльності") / авт.: А.М. Вісловух. – Київ : Ліра-К, 2020. – 252 с. : табл. – Бібліогр. в кінці розд. – ISBN 978-617-7507-65-8 : 195.00.
- Біохімія i фізіологія харчування [Текст] : Опорний конспект лекцiй / Уклад.Н.Я.Орлова. – К. : КДТЕУ, 1999. – 72с. – 3.00.
- Біохімія i фізіологія харчування [Текст] : Опорний конспект лекцiй / Уклад.Н.Я.Орлова. – К. : КНТЕУ, 2005. – 88с. – 9.98.
- Біохімія і фізіологія харчування [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцiй / уклад. Н.Я.Орлова. – Київ : КНТЕУ, 2006. – 88 с. : табл. – Бібліогр.: с.88. – 9.89.
- Біохімія і фізіологія харчування [Текст] : Опорний конспект лекцiй / Уклад.Н.Я.Орлова. – К. : КДТЕУ, 1999. – 73с. : табл. – Бібліогр.:С.72-73. – 3.00.
- Біохімія і фізіологія харчування [Текст] : Опорний конспект лекцiй / Уклад.Н.Я.Орлова. – Київ : КНТЕУ, 2005. – 88с. : табл. – Бібліогр.:88с. – 9.98.
- Біохімія і фізіологія харчування [Текст] : лабораторний практикум курсу для студентів за напрямом підготовки 0503 "Торгівля" / уклад. Н.Я. Орлова; Каф.товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 302/05 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2005. – 58 с. – 5,31.
- Біохімія і фізіологія харчування [Текст] : методичні рекомендації до самостійного вивчення курсу та підготовки до аудиторної контрольної роботи (АКР) і заліку для студентів за напрямом 0503 "Торгівля" заочної форми навчання / уклад. Н.Я. Орлова, В.І. Мандрика; Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 87/06 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2006. – 46 с. – 5,31.
- Біохімія і фізіологія харчування [Текст] : Методичні рекомендації до самостійної роботи студентів / уклад.: Н.Я. Орлова, В.І. Мандрика; Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 959/07 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2007. – 34 c. – 2,40.
- Біохімія і фізіологія харчування [Текст] : тестові завдання для контролю знань студентів за напрямом підготовки "Торгівля" / уклад. Н.Я. Орлова, Мандрика В.І.; Каф.товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 488/06 [замовл.] [додатковий тираж]. – Київ : КНТЕУ, 2006. – 70 с. – 5,93.
- Біохімія і фізіологія харчування [Текст] [Текст] : тестові завдання для контролю знань студентів за напрямом підготовки "Торгівля" / уклад. Н.Я. Орлова, Мандрика В.І.; Каф.товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 806/08 [замовл.] [додатковий тираж]. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 70 с. – 6,92.
- Біохімія і фізіологія харчування [Текст] [Текст] : тестові завдання для контролю знань студентів за напрямом підготовки "Торгівля" / авт. Н.Я. Орлова, Мандрика В.І.; КНТЕУ, Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 921/11 [замовл.] [додатковий тираж]. – Київ : КНТЕУ, 2011. – 70 с. – 17,00.
- Гигиена питания [Текст]. №2 / Под ред.К.С.Петровского. – М. : Медицина, 1971. – 480с. – 2.88.
- Гигиена питания [Текст]. №1 / Под ред.К.С.Петровского. – М. : Медицина, 1971. – 512с. – 3.19.
- Гигиена продуктов из рыбы,моллюсков и ракообразных [Текст] : Доклад Комитета экспертов ВОЗ,Созванного совместно с ФАО. – Женева : Всемирная организация эдравохранения, 1975. – 76с. – (Серия технических докладов ; № 550). – 0.23.
- Гигиенические требования безопасности и пищевой ценности пищевых продуктов [Текст] : Санитарно-эпидемиологические правила и нормативы.СанПиН 2.3.1078-01 Продовольственное сырье и пищевые продукты.Изд.офицальное / Рук.и гл.ред.В.А.Тутельян. – М. : Рит Экспресс, 2002. – 216с. – ISBN 5-89995-004-8 : 85.59.
- Гігієна громадського харчування [Текст] : Опорний конспект лекцій / Уклад.:В.Н.Корзун,М.К.Булгакова. – К. : КНТЕУ, 2003. – 105с. – 10.97.
- Гігієна і санітарія [Текст] [Текст] : опорний конспект лекцій / уклад.: А.О. Медведєва, І.Ю. Антонюк ; Каф. технології і організації ресторанного господарства. – Київ : КНТЕУ, 2009. – 92с. – Бібліогр.: с. 91-92. – 17.86.
- Гігієна і санітарія [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / авт.: О.Л.Бобось, А.О. Медведєва, В.С. Михайлик. – Київ : КНТЕУ, 2016. – 98 с. – Бібліогр.: с. 96-98. – 34.00.
- Гігієна харчування з основами нутриціології [Текст] [Текст] : підруч. для студ. вищ. мед. навч. закл. III-IV рівнів акредитації у 2-х кн. кн.1 / кол.авт.: Т.І. Аністратенко, Т.М. Білко, О.В. Благодарова та ін.; за ред. В.І.Ципріяна. – Київ : Медицина, 2007. – 527 с. – ISBN 966-8144-52-Х : 87.00.
- Гігієна харчування з основами нутриціології [Текст] [Текст] : підруч. для студ. вищ. мед. навч. закл. III-IV рівнів акредитації у 2-х кн. кн.2 / кол.авт.: В.І. Ципріян, І.Т. Матасар, В.І. Слободкін та ін.; за ред. В.І.Ципріяна. – Київ : Медицина, 2007. – 544 с. – ISBN 966-8144-52-Х; 966-8144-03-1 : 90.00.
- Допустимі дози,концентрації,кількості та рівні вмісту пестицидів у сільськогосподарській сировині,харчових продуктах,повітрі робочої зони,атмосферному повітрі,воді водоймищ,грунті [Текст] : Державні санітарні правила та норми ДСанПІН 8.8.1.2.3.4-000-2001. – К. : Мін-во охорони здоров`я України, 2001. – 243с. – 90.00.
- Екологія та технологія продуктів лікувально-профілактичного харчування [Текст] : Опорний конспект лекцій для студентів спеціальностей 7.091711 і 8.091711 "Технологія харчування" / Уклад.:М.І.Пересічний,С.М.Пересічна,М.Ф.Кравченко. – К. : КНТЕУ, 2003. – 131с. – 14.14.
- Експертизи в Україні [Текст] : Наукова і науково-технічна.Умов праці.Медико-соціальна.Військово-лікарська.Товарів,послуг,метрологічна.Санітарно-гігієнічна.Ветеринарно-санітарна.Лікарських засобів / Шеф-ред.В.С.Ковальський. – К. : Юрінком Інтер, 2002. – 447с. – (Бюлетень законодавства і юридичної практики України). – 16.80.
- Ентеральна нутрітивна підтримка населення в умовах надзвичайних ситуацій [Текст] [Текст] : монографія / авт.: Н.В. Притульсьуа, М.П. Гуліч, Ю.М. Мотузка та ін. – Київ : КНТЕУ, 2018. – 280 с. – Бібліогр. в кінці розд. – ISBN 978-966-629-882-2 : 100.00.
- Збірник рецептур страв і кулінарних виробів (технологічних карт) з використанням біологічно активних добавок [Текст] / Колектив розробників.:М.І.Пересічний,М.Ф.Кравченко,В.Н.Корзун,О.М.Григоренко. – К. : Книга, 2004. – 428с. – ISBN 966-8314-08-5 : 48.39.
- Методические материалы и учебное пособие для гигиенического обучения работников продовольственной торговли [Текст] : Учеб.пособие / Сост.:М.И.Красильщиков,Е.В.Гавриленко,М.В.Потехина и др. – М. : Информационно-издательский центр Минздрава России, 1998. – 107с. – ISBN 5-7508-0110-1 : 32.00.
- Методические указания к изучению материала по курсу "Гигиена и санитария общественного питания" [Текст] : Для студентов технологического фак.заочного обуч. – К. : КТЭИ, 1973. – 25с. – 0.00.
- Методичні рекомендації для самостійного вивчення курсу "Санітарно-епідеміологічна експертиза товарів народного споживання" [Текст] : для магістрів зі спеціальностей 8.050301 "Товарознавство та комерційна діяльність" та 8.050303 "Експертиза товарів та послуг" / уклад. Б.О.Голуб; Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 752/03 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2003. – 22 с. – 4.45.
- Методичні рекомендації для самостійної роботи з курсу "Товарознавство продуктів спеціального призначення" [Текст] : для студентів спеціальності 8.050301 "Товарознавство та комерційна діяльність" / уклад.Б.О. Голуб; Каф. товарозанвства та експертизи продовольчих товарів. – 234/06 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2006. – 35 с. – 2,82.
- Нові лікувально-профілактичні продукти [Текст] : Конспект лекції. – К. : КТЕІ, 1993. – 55с. – 5.00.
- Оздоровче харчування [Текст] [Текст] : навч. посіб. / за заг. ред. П.О.Карпенка; авт.: П.О. Карпенко, Н.В. Притульська, М.Ф. Кравченко, та ін. – Київ : КНТЕУ, 2019. – 628 с. – Бібліогр.: с. 626-627. – ISBN 978-966-629-922-5 : 200.00.
- Оздоровче харчування [Текст] [Текст] : опор.конспект лекцій / авт.: П.О. Карпенко, Д.В. Федорова; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – Київ : КНТЕУ, 2021. – 144 с. – Бібліогр.: с. 141-144. – 60.00.
- Оздоровче харчування [Текст] : програма / авт. П.О. Карпенко, М.Ф. Кравченко, Д.В. Федорова; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 171/16[замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2016. – 17 c. – 18,00.
- Основи фізіології та гігієни харчування [Текст] [Текст] : програма та робоча програма / авт. О.В. Романенко, О.В. Хробатенко; КНТЕУ, Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів. – 366/16[замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2016. – 22 с. – 16,00.
- Основи фізіології та гігієни харчування [Текст] [Текст] : програма та робоча програма / авт. П.О. Карпенко, В.С. Михайлик; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 1199/12 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2012. – 30 с. – 14,00.
- Основи фізіології та гігієни харчування [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / авт. О.В. Романенко; каф.товарознавства, упр. безпечністю та якістю. – Київ : КНТЕУ, 2018. – 143 с. – Бібліогр.: с. 142-143. – 42.00.
- Основи фізіології та гігієни харчування [Текст] [Текст] : збірник тестових завдань / авт. О.В.Хробатенко, Ю.Б.Міклашевська; КНТЕУ, Каф. товарознавства, управління безпечністю та якістю. – 77/18 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2018. – 54 с. – 22,00.
- Основи фізіології та гігієни харчування [Текст] : робоча програма / уклад. Н.В. Зубар; Каф. технології та організації ресторанного господарства. – 548/07 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2007. – 24 с. – 10,11.
- Основи фізіології та гігієни харчування [Текст] : програма дисципліни для студентів напряму підгоовки 0917 "Харчова технологія та інженерія" професійного спрямування 091711 "Технологія харчування" варіативної компоненти 091711.01 "Технологія харчування, ресторанна справа та сервіс" / уклад. Н.М. Зубар; Каф. технології та організації ресторанного господарства. – 09/06 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2006. – 11 с. – 7,57.
- Очерки истории отечественной гигиенической науки о питании [Текст] / Авт.И.П.Барченко,В.Д.Ванханен,К.С.Петровский и др. – М. : Медицина, 1975. – 168с. – 0.92.
- Правила безпеки під час навчання у загальноосвітніх навчальних закладах [Текст]. – К. : Держнаглядохоронпраці, 1999. – 237с. – 10.00.
1
2
3
4
5
|