Електронний каталог

283
О-75          Основи фізіології та гігієни харчування [Текст] [Текст] : програма та робоча програма / авт. П.О. Карпенко, В.С. Михайлик; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 1199/12 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2012. – 30 с. – 14,00.

   ОКР "бакалавр", галузь знань 0517 "Харчова промисловість та переробка с.-г. продукції", напрям підготовки 6.051701 "Харчові технології та інженерія"


ББК Р123+Е07

    Переглянути зміст            



Примірники
Місце збереження Кількість В наявностi
Сектор методичних видань 1 1


Теми документа


Статистика використання: Видач: 11 Завантажень: 0





Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'