Електронний каталог

211
О-75          Основи фізіології та гігієни харчування [Текст] : програма дисципліни для студентів напряму підгоовки 0917 "Харчова технологія та інженерія" професійного спрямування 091711 "Технологія харчування" варіативної компоненти 091711.01 "Технологія харчування, ресторанна справа та сервіс" / уклад. Н.М. Зубар; Каф. технології та організації ресторанного господарства. – 09/06 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2006. – 11 с. – 7,57.


ББК Р123

    Переглянути зміст            



Примірники
Місце збереження Кількість В наявностi
Сектор методичних видань 1 1


Теми документа


Статистика використання: Видач: 0 Завантажень: 0





Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'