Електронний каталог

637
О-75          Основи фізіології та гігієни харчування [Текст] [Текст] : програма та робоча програма / авт. О.В. Романенко, О.В. Хробатенко; КНТЕУ, Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів. – 366/16[замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2016. – 22 с. – 16,00.

   ОС "бакалавр", галузь знань 0305"Економіка та підприємництво" , напрям підготовки 6.030510 "Товарознавство і торговельне підприємництво". спец. "Товарознавство та експертиза в митній справі". "Організація оптової та роздрібної торгівлі", "Експертиза товарів та послуг", "Управління безпечністю та якістю товарів"


ББК Р123+Е07

    Переглянути зміст            



Примірники
Місце збереження Кількість В наявностi
Сектор методичних видань 1 1


Теми документа


Статистика використання: Видач: 2 Завантажень: 0





Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'