Електронний каталог
жири та масла
Документи:
- Матеріалознавство та основи технології виробництва товарів. Основи технології харчових виробництв [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / авт.: К.В. Мостика, Н.В. Камєнєва. – Київ : КНТЕУ, 2014. – 82 с. – 30.00.
- Переработка продукции растительного и животного происхождения [Текст] / Под общ.ред.А.В.Богомолова и Ф.В.Перцевого. – СПб. : ГИОРД, 2001. – 336с. – ISBN 5-901065-31-Х : 27.50;45.10.
- Пищевые эмульгаторы и их применение [Текст] [Текст] / под ред. Дж. Хазенхюттля, Р. Гартела ; пер. с англ. В.Д. Широкова ; под науч. ред. Т.П. Дорожкиной. – Санкт-Петербург : Профессия, 2008. – 288с. : ил. – ISBN 9785939131261 : 351.72.
- Прогресивні технології та удосконалення процесів харчових виробництв [Текст] : Збірник наукових праць:У 2-х ч. Ч.2 / Відповід.ред.О.І.Черевко. – Х., 2000. – 298с. : іл.;табл. – ISBN 966-7885-03-8 : 10.00.
- Современные синтетические моющие средства [Текст] : Учеб.пособие / ХГПУ;Подг.Б.П.Котельниковым. – К., 1995. – 217с. – 10000000.00.
- Стабилизация качества пищевых жиров путем обработки упаковочных бумаг антиоксидантом [Текст] : Отчет / Под рук.А.Б.Рудавская. – К., 1985. – 50с.. – (КТЭИ).
- Технология жиров и жирозаменителей [Текст] / В.Х.Паронян,Ф.И.Мазняк,Н.М.Кафиев,И.Б.Чекмарева. – М. : Легкая и пищевая пром-сть, 1982. – 352с. – 0.90.
- Технология переработки жиров [Текст] / Под ред.Б.Н.Тютюнникова. – 4-е изд.,перераб.и доп. – М. : Пищевая промышленность, 1970. – 652с. : илл.;табл. – 1.52.
- Товарознавство товарів з пластичних мас,товарів побутової хімії,парфумерно-косметичних товарів [Текст] : Опорний конспект лекцій / Уклад.:Т.М.Коломієць,Т.Ю.Росоха. – К. : КДТЕУ, 2000. – 50с. – Бібліогр.50с. – 4.00.
- Товарознавство харчових жирів [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / уклад. Є.В.Тищенко. – Київ : КНТЕУ, 2006. – 131с. : табл. – Бібліогр.:с.130-131. – 12.35.
- Товарознавство харчових жирів [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / авт.: Є.В.Тищенко. – Київ : КНТЕУ, 2014. – 146 с. : табл. – Бібліогр.:с.143-146. – 35.00.
- Хiмiя харчових продуктiв [Текст] : Опорний конспект лекцiй для студентів спеціальності 7.050201 денної та заочної форм навчання / Уклад.Б.К.Пасальский. – К. : КДТЕУ, 1999. – 58с.
- Экспертиза качества маргарина,кулинарных жиров,майонеза,жиров животных топленых пищевых [Текст] : Методическое руководство МВШЭ.МР-008-2000 / Авт.-сост.:М.С.Касторных;Под общ.ред.П.А.Красовского. – М. : Московская высшая школа экспертизы, 2000. – 66с. – (Библиотека эксперта). – ISBN 5-93399-006-Х(вып. 11);5-93399-001-9(серия) : 32.04;32.50;47.00.
- Арутюнян, Н. С. Лабораторный практикум по химии жиров [Текст] / Н. С. Арутюнян, Е. А. Аришева. – М. : Пищевая промышленность, 1979. – 276с. – 0.30.
- Беззубов, Л. П. Химия жиров [Текст] / Л. П. Беззубов. – 3-е изд.,перрераб.и доп. – М. : Пищевая промышленность, 1975. – 279с. : табл. – 0.72.
- Бренц, М. Я. Жиры и их использование в питании [Текст] / М. Я. Бренц. – М. : Пищевая промышленность, 1973. – 64с. – 0.11.
- Бухштаб, З. И. Технология синтетических моющих средств [Текст] : Учеб.пособие для вузов / З. И. Бухштаб, А. П. Мельник, В. М. Ковалев. – М. : Легпромбытиздат, 1988. – 320с. – ISBN 5-7088-0365-7 : 1.00.
- Справочник по приемке,хранению и реализации продовольственных товаров животного происхождения [Текст] / В. И. Власенко, Л. Н. Ворошило, Г. Н. Куличкин, В. Е. Мицык ; Под общ.ред.В.Е.Мицыка. – К. : Тэхника, 1990. – 271с. – ISBN 5-335-00515-7 : 1.40;3.10;2,00.
- Волощенко, Т. О. Технологія переробки насіння ріпаку сучасної селекції [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд. техн. наук / Волощенко Т. О. ; 05.18.06 - технологія жирів, ефір. масел і парфумер.-космет. продуктів. – Київ : НУХТ, 2017. – 21 с.
- Гончаров, Г. И. Технология и оборудование для производства пищевых жиров [Текст] / Г. И. Гончаров, А. А. Буша, Е. Д. Ткаченко. – К. : Урожай, 1991. – 88с. – ISBN 5-337-00857-9 : 0.35.
- Гринберг, Г. Модифицированные жиры [Текст] : Пер с польского / Г. Гринберг, Г. Щепаньская ; Под ред. Н.В.Венгеровой,Э.И.Горшковой,И.В.Михайловой. – М. : Пищевая промышленность, 1973. – 105с. : ил.,табл. – (Вопросы технологии пищевых продуктов). – Библиогр. – 0.33.
- Денисова, С. А. Пищевые жиры [Текст] : Справочное изд. / С. А. Денисова, Т. В. Пилипенко. – М. : Экономика, 1998. – 79с. – (Товарный справочник). – ISBN 5-282-01874-8 : 21.48;16,00.
- Залашко, М. В. Микроорганизмы-источники жиров и витаминов [Текст] / М. В. Залашко, И. Ф. Королева, Л. Д. Михеева. – Мн. : Наука и техника, 1984. – 56с. – 0.15.
- Коваленко, О. А. Удосконалення технології картопляних чіпсів, збагачених поліненасиченими жирними кислотами [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд. техн. наук / Коваленко О. А. ; 05.18.01- технологія хлібопекар. продуктів,кондитер. виробів та харч. концентратів. – Київ : НУХТ, 2017. – 21 с.
- Кущ, С. П. Формування асортименту бутербродних маргаринів підвищеної біологічної цінності [Текст] [Текст] : дис. ...канд.техн.наук / Кущ С. П. ; 05.18.15 - товарознавство; наук. кер. Г.Б.Рудавська. – Київ, 2008. – 197 с. – (КНТЕУ). – Дод.
- Кущ, С. П. Формування асортименту бутербродних маргаринів підвищеної біологічної цінності [Текст] [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Кущ С. П. ; 05.18.15-товарознавство. – К. : КНТЕУ, 2008. – 24с.
- Лазарь, В. Г. Соя [Текст] : История сои,применение в пищевой промышленности,технологии / В. Г. Лазарь. – К. : Раритет, 2003. – 143с. : табл. – Библиогр.:С.141-143. – ISBN 966-96341-1-3 : 2.00.
- Левенко, П. И. Новое в жировании кож [Текст] / П. И. Левенко, Б. С. Кочетыгов, Н. П. Бабич. – М. : Легкая и пищевая пр-ть, 1982. – 136с. – 0.50.
- Мэнли, Д. Мучные кондитерские изделия [Текст] = Tecnology of biscuits,crackers and cookies / Д. Мэнли ; Пер.с англ. – СПб. : Профессия, 2003. – 558с. : илл. – (Научные основы и технологии). – ISBN 5-93913-046-1 : 270.00.
- Пищевая химия [Текст] : Учебник для студентов высших учеб.заведений,обучающихся по направлениям:552400 "Технология продуктов питания",655600 "Производство продуктов питания из растительного сырья" / А. П. Нечаев, С. Е. Траубенберг, А. А. Кочеткова, В. В. Колпакова ; Под ред.А.П.Нечаева. – 4-е изд.,испр.и доп. – СПб. : Гиорд, 2007. – 636с. : илл.;табл. – Библиогр.:С.611-620. – ISBN 5-98879-011-9;9785901065716 : 129,48.
- Новік, Г. В. Технологія пісочного здобного печива на комбінованій жировій основі з використанням горіхових шротів [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд. техн. наук / Новік Г. В. ; 05.18.01 - технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів. – Харків : ХДУХТ, 2019. – 21 с.
- Носенко, Т. Т. Наукові засади ресурсозберігаючих технологій переробки насіння олійних культур [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...д-ра. техн. наук / Носенко Т. Т. ; 05.18.06 - технологія жирів, ефірних масел і парфумерно-космет. продуктів. – Київ : НУХТ, 2016. – 46 с.
- Педак, І. С. Економічний механізм підвищення якості оліє-жирової продукції [Текст] [Текст] : Автореферат дис...канд.екон.наук / Педак І. С. ; 08.07.02-економіка сільського господарства і АПК. – Суми : СНАУ, 2006. – 19с.
- Пешук, Л. В. Технологія парфумерно-косметичних продуктів [Текст] : Навч.посібник для студентів вищих навч.закладів / Л. В. Пешук, Л. І. Бавіка, І. М. Демідов. – К. : Центр учбової літератури, 2007. – 371с. : табл. – ISBN 978-966-364-484-4;9789663644844 : 48,00;59,00.
- Пронякова, В. Жиры (глицериды) [Текст] : Глава из практикума по органической химии / В. Пронякова, М. – М. : МИНХ, 1975. – 79с. – 0.30.
- Пронякова, В. М. Жиры (глицериды) [Текст] : Глава из практикума по органической химии / В. М. Пронякова. – М., 1975. – 77с. – 0.30.
- Ржавская, Ф. М. Жиры рыб и морских млекопитающих [Текст] / Ф. М. Ржавская. – М. : Пищевая промышленность, 1976. – 470с. – 2.78.
- Родак, О. Я. Споживні властивості спредів підвищеної біологічної цінності [Текст] [Текст] : дис. ...канд.техн.наук / Родак О. Я. ; 05.18.15 - товарознавство; наук.кер. І.В.Сирохман. – Київ, 2010. – 252 с. – (КНТЕУ). – Бібліогр. : с. 226-252. - Дод.
- Родак, О. Я. Споживні властивості спредів підвищеної біологічної цінності [Текст] [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Родак О. Я. ; 05.18.15 - товарознавство. – Київ : КНТЕУ, 2010. – 22с.
- Сницар, А. И. Справочник мастера жирового цеха [Текст] / А. И. Сницар, В. М. Морозов, А. И. Минаев. – М. : Агропромиздат, 1988. – 151c. – ISBN 5-10-000206 : 0.55.
- Сницарь, А. И. Справочник мастера жирового цеха [Текст] / А. И. Сницарь, В. М. Морозов, А. И. Минаев. – М. : Агропромиздат, 1988. – 151с. – ISBN 5-10-0020-9 : 0,55.
- Стопский, В. С. Химия жиров и продуктов переработки жирового сырья [Текст] : Учебник для сред. спец. учеб. заведений / В. С. Стопский, В. В. Ключкин, Н. В. Андреев. – М. : Колос, 1992. – 286с. – (Учебники и учеб. пособия для сред. спец. учеб. заведений). – ISBN 5-10-001680-9 : 10.00.
- Таршин, С. І. Державне регулювання розвитку олійного виробництва в Україні [Текст] : Автореферат дис...канд.наук з державного управління / Таршин С. І. ; 25.00.02-механізми державного управління. – Х. : НАДУ при Президентові України;ХРІДУ, 2004. – 20с.
- Тищенко, Є. В. Товарознавство харчових жирів [Текст] : Навч.посiбник / Є. В. Тищенко. – К. : КДТЕУ, 1999. – 51с. – ISBN 966-73/76-14-1 : 1.50.
- Тищенко, Є. В. Харчові жири [Текст] [Текст] : підруч. для студ. вищ. навч. закл. / Є. В. Тищенко. – 3-тє вид., переробл. та допов. – Київ : КНТЕУ, 2013. – 267 с. – (Товарознавство). – Бібліогр.: с.261-263. – ISBN 966-629-623-1 : 60.00.
- Тищенко, Є. В. Товарознавство харчових жирів [Текст] [Текст] : Підручник для студентів товарознавчих факультетів вищих закладів освіти / Є. В. Тищенко, П. Х. Пономарьов. – Київ : КДТЕУ, 2000. – 160с. – Бібліогр.:с.156-157. – ISBN 966-7376-39-7 : 7.00.
- Тищенко, Є. В. Харчові жири [Текст] : Підручник / Є. В. Тищенко, П. Х. Пономарьов. – 2-ге вид.,доп.і перероб. – К. : КНТЕУ, 2005. – 226с. – (Товарознавство). – ISBN 966-629-151-7 : 21.55.
- Тищенко, Є. В. Харчові жири [Текст] : Підручник для студентів товарознавчих факультетів вищих навч.закладів освіти,які навчаються за напрямом "Торгівля" / Є. В. Тищенко, П. Х. Пономарьов. – 2-ге вид.,доп.і перероб. – К. : КНТЕУ, 2006. – 226с. – (Товарознавство). – Бібліогр.:С.220-222. – ISBN 966-629-151-7 : 20.41; 22.00.
- Товбин, И. М. Гидрогенизация жиров [Текст] / И. М. Товбин, Н. Л. Меламуд, А. Г. Сергеев. – М. : Легкая и пищевая пром-сть, 1981. – 296с. : ил. – (Для кадров массовых профессий). – 0.65.
- Товбин, И. М. Рафинация жиров [Текст] / И. М. Товбин, Г. Г. Фаниев. – М. : Пищевая промышленность, 1977. – 238с. : ил. – (Для кадров массовых профессий). – 0.65.
1
2
|