Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
6П7.57
Т38
Технология переработки жиров
[Текст] / Под ред.Б.Н.Тютюнникова. – 4-е изд.,перераб.и доп. – М. : Пищевая промышленность, 1970. – 652с. : илл.;табл. – 1.52.
ББК 6П7.57
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Науковий фонд
3
3
Теми документа
Каталог книг/Ж/жири та масла
Каталог книг/Т/технологія продуктів
Каталог книг/Р/рафінація
Каталог книг/Т/технологія громадського харчування
Статистика використання: Видач: 1
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'