Електронний каталог
економіка та організація окремих підприємств громадського харчування
Документи:
- Барна справа [Текст] : Опорний конспект лекцій для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня "бакалавр" спеціальностей 6.091711 "Технологія харчування" та 6.050201 "Менеджмент організацій" / Уклад.:О.Ю.Завадинська,І.Ю.Антонюк. – К. : КНТЕУ, 2006. – 121с. – Бібліогр.:С.112-113. – 8.86.
- Барна справа [Текст] : Опорний конспект лекцій для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня "бакалавр" спеціальностей 6.091711 "Технологія харчування" та 6.050201 "Менеджмент організацій" / Уклад.:О.Ю.Завадинська,І.Ю.Антонюк. – К. : КНТЕУ, 2007. – 121с. – Бібліогр.:С.112-113. – 8.86.
- Барна справа [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / уклад.: О.Ю.Завадинська,І.Ю.Антонюк. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 121с. – Бібліогр.: с.112-113. – 10.40.
- Барна справа [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / уклад.:О.Ю.Завадинська, І.Ю.Антонюк. – Київ : КНТЕУ, 2009. – 121с. – Бібліогр.: с.112-113. – 18,00.
- Барна справа [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / О.Ю.Завадинська, І.Ю.Антонюк; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – Київ : КНТЕУ, 2010. – 121с. – Бібліогр.:с.112-113. – 18,00; 51.30.
- Бізнес-планування в готельному та ресторанному господарстві [Текст] [Текст] : збірник тестових завдань / авт. О.О. Каролоп; КНТЕУ, Каф. готельно-ресторанного та туристичного бізнесу. – 119/11 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2011. – 58 c. – 16,00.
- Бізнес-планування в готельному та ресторанному господарстві [Текст] : Методичні рекомендації до самостійної роботи студентів / Каф. готельно-ресторанного та туристичного бізнесу ; уклад. О.О. Каролоп. – 912/08 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 26 c. – 4,59.
- Виробничий менеджмент ресторанного господарства [Текст] : опорний конспект лекцій / Каф.готел.-ресторан. та турист.бізнесу.Уклад.:Г.Т.П'ятницька,Н.О.П'ятницька. – К. : КНТЕУ, 2008. – 87с. : іл. – Бібліогр.:С.84-87. – 10.07.
- Готельне господарство:основні показники,оцінка якості послуг [Текст] : Навч.посібник / Уклад.В.К.Федорченко. – К. : КІТЕП, 1999. – 76с. – Бібліогр.:75с. – ISBN 966-581-111-8 : 10.00.
- Деловая культура для официантов-барменов [Текст] : Учеб.пособие / Авт.-сост. М.А.Стельмахович. – Ростов на/Д : Феникс, 2001. – 384с. – (Учебники XXI века). – ISBN 5-222-01831-8 : 22.92.
- Економіка готелів і ресторанів [Текст] : програма / авт. Т.І. Ткаченко, В.Г. Міска, М.В. Кулик, С.П. Гаврилюк, КНТЕУ; Каф. готельно-ресторанної справи. – 384/16 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2016. – 18 c. – 18,00.
- Економіка готелів і ресторанів [Текст] : робоча програма / авт. Т.І. Ткаченко, В.Г. Міска, М.В. Кулик, С.П. Гаврилюк, КНТЕУ; Каф. готельно-ресторанної справи. – 363/16 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2016. – 33 c. – 25,00.
- Економіка готелів і ресторанів [Текст] : робоча програма / авт. Т.І. Ткаченко, В.Г. Міска, М.В. Кулик, КНТЕУ; Каф. готельно-ресторанного бізнесу. – 1243/16 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2016. – 42 c. – 43,00.
- Економіка готелів і ресторанів [Текст] [Текст] : збірник тестових завдань / авт. Л.А.Бовш, М.В. Кулик, КНТЕУ; Каф. готельно-ресторанного бізнесу. – 480/19 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2019. – 70c. – 30,00.
- Економіка готелів та ресторанів [Текст] : програма / авт. Т.І. Ткаченко, В.Г. Міска, М.В. Кулик, С.П. Гаврилюк, КНТЕУ; Каф. готельно-ресторанної справи. – 378/16 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2016. – 18 c. – 19,00.
- Економіка готельного та ресторанного господарства [Текст] [Текст] : збірник тестових завдань / авт. Т.І. Ткаченко, В.Г. Міска, С.П. Гаврилюк, О.О.Каролоп; КНТЕУ, Каф. готельно-ресторанного та туристичного бізнесу. – 752/11 [замовл.] [додатковий тираж]. – Київ : КНТЕУ, 2011. – 70 c. – 17,00.
- Економіка готельного та ресторанного господарства [Текст] : Збірник тестових завдань / Каф. готельно-ресторанного та туристичного бізнесу; уклад. Т.І. Ткаченко, В.Г. Міска, С.П. Гаврилюк, О.О.Каролоп. – 472/09 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2009. – 70 c. – 10,89.
- Економіка підприємства ресторанного господарства [Текст] : Програма та робоча програма / Каф. готельно-ресторанного та туристичного бізнесу; уклад. В.Г. Міска, С.П. Гаврилюк. – 1050/08 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 34 c. – 10,15.
- Економіка підприємств готельного та ресторанного господарства [Текст] : Методичні рекомендації до самостійної роботи студентів / Каф. готельно-ресторанного та туристичного бізнесу; уклад. В.Г. Міска, С.П. Гаврилюк, О.О.Каролоп. – 130/08 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 54 c. – 4,59.
- Економіка підприємства [Текст] [Текст] : робоча програма / авт. Т.І. Ткаченко, С.П. Гаврилюк, Т.П. Дупляк; КНТЕУ, Каф. готельно-ресторанного та туристичного бізнесу. – 1452/13 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2013. – 30 c. – 16,00.
- Економіка підприємства. Менеджмент підприємства[Текст] [Текст] : методичні рекомендації до виконання курсових робіт / авт. Т.І. Ткаченко, В.В. Білик, С.П. Гаврилюк; КНТЕУ, Каф. готельно-ресторанного та туристичного бізнесу. – 435/15 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2015. – 37c. – 16,00.
- Економіка підприємства [Текст] [Текст] : методичні рекомендації до виконання курсових робіт / авт. Т.І. Ткаченко, С.П. Гаврилюк; КНТЕУ, Каф. готельно-ресторанного та туристичного бізнесу. – 194/13 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2013. – 30 c. – 14,00.
- Економіка ресторанів [Текст] [Текст] : робоча програма / авт. В.Г. Міска, М.В. Кулик;КНТЕУ; Каф. готельно-ресторанного бізнесу. – 200/17 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 21 c. – 22,00.
- Збірник тестових завдань з курсу "Економіка ресторанного господарства" для студентів всіх форм навчання [Текст] / Каф. готельно-ресторанного та туристичного бізнесу; уклад. В.Г. Міска. – 1087/06 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2006. – 24 c. – 4,00.
- Інформаційний пакет.Напрям підготовки 0517 "Харчова технологія та інженерія" [Текст] : Професійне спрямування (спеціальність) "Технологія харчування" ("Технологія харчування,ресторанна справа та сервіс") / Факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу. – К. : КНТЕУ, 2006. – 87с. – (European credit transfer system (ECTS)). – 14.35.
- Інформаційний пакет.Напрям підготовки 0517 "Харчова технологія та інженерія" [Текст] : Професійне спрямування (спеціальність) "Технологія харчування" ("Технологія харчування,ресторанна справа та сервіс") / Факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу. – К. : КНТЕУ, 2007. – 87с. – (European credit transfer system (ECTS)). – 15,29.
- Конкурентоспроможність підприємств ресторанного господарства [Текст] [Текст] : Опор. конспект лекцій / Уклад.Г.Т.П'ятницька. – К. : КНТЕУ, 2007. – 76с. : табл. – Бібліогр.:с.74-76. – 8,84.
- Конкурентоспроможність підприємств ресторанного господарства [Текст] : Програма курсу для студентів професійного спрямування 6.050200"Менеджмент організацій" варіативної компоненти 6.050200.04"Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу" денної форми навчання / Каф. готельно-ресторанного та туристичного бізнесу; уклад. Г.Т.П`ятницька. – 653/05 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2005. – 15 c. – 8,08.
- Логістика в готельному та ресторанному господарстві [Текст] : Програма та робоча програма для студентів всіх форм навчання / Каф. готельно-ресторанного та туристичного бізнесу; уклад. Г.І. Михайліченко. – 1040/06 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2006. – 22 c. – 3,90.
- Логістика у ресторанному господарстві [Текст] : Ситуаційні вправи (кейси) / Каф. технології і організації ресторанного господарства ; уклад. Н.М. Зубар, М.Ю. Григорак. – 625/08 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 50 c. – 10,98.
- Мерчандайзинг [Текст] : Робоча програма / Каф. технології і організації ресторанного господарства ; уклад. О.В.Шевченко. – 169/08 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 18 c. – 4,78.
- Обслуживание на предприятиях общественного питания [Текст] : Учеб.пособие для колледжей,профессионально-технических училищ / Авт.-сост.Л.А.Радченко. – Ростов на/Д : Феникс, 2001. – 384с. – (Учебники XXI века). – ISBN 5-94798-262-5 : 21.60.
- Організація ресторанного господарства [Текст] : Програма та робоча програма / Каф. технології і організації ресторанного господарства ; авт. Т.Є. Литвиненко, О.В. Кандалей. – 923/09 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2009. – 114 c. – 20,63.
- Організація ресторанного господарства [Текст] : Робоча програма / Каф. технології і організації ресторанного господарства ; уклад. Т.Є. Литвиненко. – 663/08 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 66 c. – 9,19.
- Організація ресторанного господарства [Текст] : Методичні рекомендації до самостійної роботи студентів / Каф. технології і організації ресторанного господарства ; уклад. Т.Є. Литвиненко. – 666/08 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 78 c. – 7,93.
- Організація ресторанного господарства [Текст] : Збірник ситуаційних вправ / Каф. технології і організації ресторанного господарства ; уклад. Т.Є. Литвиненко. – 656/08 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 18 c. – 3,57.
- Організація ресторанного господарства [Текст] : програма дисципліни для студентів професійного спрямування 6.091711 "Технологія харчування" варіативної компоненти 6.09171101 "Технологія харчування, ресторанна справа та сервіс" / уклад. Т.Є. Литвиненко; Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 1049/06 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2006. – 45 с. – 4,60.
- Програма державного екзамену з базової освіти [Текст] [Текст] / авт. М.І. Пересічний, М.Ф. Кравченко, Т.Є. Литвиненко [та ін.]; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 662/11 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2011. – 38 с. – 13,50.
- Програма державного екзамену з базової освіти [Текст] [Текст] / авт. М.І. Пересічний, Т.Є. Литвиненко, С.М. Пересічна, Л.В. Лукашова; КНТЕУ, Каф. техн. і орг. ресторанного господарства. – 381/10 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2010. – 18 с. – 9,22.
- Ресторанне господарство і туристична індустрія у ринкових умовах [Текст] : Збірник наукових праць / Ред.кол.:М.І.Пересічний,О.Ю.Завадинська,В.М.Кравченко. – К. : КНТЕУ, 2004. – 206с. – ISBN 966-629-109-6 : 21.83.
- Ресторанне господарство і туристична індустрія у ринкових умовах [Текст] : Збірник наукових праць. – К. : КНТЕУ, 2002. – 170с. – ISBN 966-629-028-6 : 13.58.
- Ресторанне господарство і туристична індустрія у ринкових умовах [Текст] : Збірник наукових праць / Уклад.:М.І.Пересічний,Н.Я.Орлова,Т.І.Ткаченко. – К. : КНТЕУ, 2003. – 301с. – ISBN 966-629-086-3 : 27.80.
- Ресторанний сервіс [Текст] : Програма та робоча програма / Каф. технології і організації ресторанного господарства ; уклад Т.Є.Литвиненко. – 326/08 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 30 c. – 6,60.
- Робоча програма комплексної практики [Текст] [Текст] / авт. І.М. Грищенко, Т.Є. Литвиненко, В.С. Михайлик; КНТЕУ, Каф. технології та організації ресторанного господарства. – 566/11 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2011. – 18 с. – 10,00.
- Санітарія і гігієна ресторанного господарства [Текст] : Опорний конспект лекцій / Уклад.А.Т.Ратушенко. – К. : КНТЕУ, 2006. – 108с. – Бібліогр.:С.106-108. – 13.80.
- Сервіс у ресторанному господарстві [Текст] [Текст] : збірник ситуаційних вправ / авт. Т.Є. Литвиненко; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 867/11 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2011. – 46 c. – 14,00.
- Технологія обслуговування [Текст]. – 2002.
- Управління якістю в ресторанному господарстві [Текст] : Програма та робоча програма / Каф. технології і організації ресторанного господарства; уклад. Н.М. Зубар. – 1096/08 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 22 c. – 8,34.
- Управління якістю готельних та ресторанних послуг [Текст] : Методичні рекомендації до самостійної роботи студентів / Каф. готельно-ресторанного та туристичного бізнесу; уклад. Т.І. Ткаченко, С.В. Мельниченко, М.В. Босовська. – 113/09 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2009. – 42 c. – 9,54.
- Управління якістю готельних та ресторанних послуг [Текст] : Програма та робоча програма / Каф. готельно-ресторанного та туристичного бізнесу; уклад. Т.І. Ткаченко, С.В. Мельниченко, М.В. Босовська. – 1084/08 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 30 c. – 7,46.
1
2
3
|