Електронний каталог

255
Е45          Економіка підприємства ресторанного господарства [Текст] : Програма та робоча програма / Каф. готельно-ресторанного та туристичного бізнесу; уклад. В.Г. Міска, С.П. Гаврилюк. – 1050/08 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 34 c. – 10,15.

   ОКР "магістр", напрям підготовки 051701 "Харчові технології та інженерія", спеціальність 091710 "Технологія харчування", спеціалізація 091710.01 "Технологія харчування, ресторанна справа та сервіс"


ББК У424.1

    Переглянути зміст            



Примірники
Місце збереження Кількість В наявностi
Сектор методичних видань 1 1


Теми документа


Статистика використання: Видач: 16 Завантажень: 0





Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'