Електронний каталог

233
З-41          Збірник тестових завдань з курсу "Економіка ресторанного господарства" для студентів всіх форм навчання [Текст] / Каф. готельно-ресторанного та туристичного бізнесу; уклад. В.Г. Міска. – 1087/06 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2006. – 24 c. – 4,00.

   Професійне спрямування "Технологія харчування", варіативна компонента 8.091711 "Технологія харчування, ресторанна справа та сервіс"


ББК У424.1+Ч481.28

    Переглянути зміст            



Примірники
Місце збереження Кількість В наявностi
Сектор методичних видань 1 1


Теми документа


Статистика використання: Видач: 13 Завантажень: 0





Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'