Електронний каталог

274
С32          Сервіс у ресторанному господарстві [Текст] [Текст] : збірник ситуаційних вправ / авт. Т.Є. Литвиненко; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 867/11 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2011. – 46 c. – 14,00.

   ОКР "магістр", галузь знань 0517 "Харчова промисловість та переробка с.-г. продукції", напрям підготовки 051701 "Харчові технології та інженерія", спеціальність 05170112 "Технології в ресторанному господарстві"


ББК У424.1+Л995+Ю94

            



Примірники
Місце збереження Кількість В наявностi
Сектор методичних видань 1 1


Теми документа


Статистика використання: Видач: 18





Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'