Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
248
У67
Управління якістю в ресторанному господарстві
[Текст] : Програма та робоча програма / Каф. технології і організації ресторанного господарства; уклад. Н.М. Зубар. – 1096/08 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 22 c. – 8,34.
ББК У424.1+У290-21
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Сектор методичних видань
1
1
Теми документа
Каталог книг/У/управління якістю
Каталог книг/М/менеджмент якості
Праці викладачів ДТЕУ/ КНТЕУ/Т/Тарасенко Є.В.
Праці викладачів ДТЕУ/ КНТЕУ/К/Костюк В.С.
Каталог книг/Е/економіка та організація окремих підприємств громадського харчування
Каталог книг/Я/якість послуг
Каталог книг/П/програма
Статистика використання: Видач: 32
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'