Електронний каталог

234
М52          Мерчандайзинг [Текст] : Робоча програма / Каф. технології і організації ресторанного господарства ; уклад. О.В.Шевченко. – 169/08 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 18 c. – 4,78.

   Освітньо-кваліфікаційний рівень "бакалавр", напрям підготовки 0917 "Харчові технології та інженерія", професійне спрямування 091711 "Технологія харчування"


ББК У421.0-803.81+У421.20-803.4

    Переглянути зміст            



Примірники
Місце збереження Кількість В наявностi
Сектор методичних видань 1 1


Теми документа


Статистика використання: Видач: 3 Завантажень: 3





Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'