Електронний каталог

252
Б59          Бізнес-планування в готельному та ресторанному господарстві [Текст] : Методичні рекомендації до самостійної роботи студентів / Каф. готельно-ресторанного та туристичного бізнесу ; уклад. О.О. Каролоп. – 912/08 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 26 c. – 4,59.

   ОКР "бакалавр", напрям підготовки 0502 "Менеджмент", професійне спрямування 6.050201 "Менеджмент організацій", 6.050201.04 "Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу"


ББК У424.0-21+У290-233.1

    Переглянути зміст            



Примірники
Місце збереження Кількість В наявностi
Сектор методичних видань 1 1


Теми документа


Статистика використання: Видач: 6 Завантажень: 1





Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'