Електронний каталог
товарознавство консервних товарів
Документи:
- Риба і рибні товари [Текст] : Опорний конспект з товарознавства продовольчих товарів / Уклад.:О.В.Сидоренко,В.С.Михайловський. – К. : КНТЕУ, 2001. – 64с. – 7.50.
- Сборник рецептур рыбных изделий и консервов [Текст] : Учеб.пособие по специальностям:270800 (2707) Технология консервов и пищеконцентратов.27100 (2709) Технология рыбы и рыбных продуктов / Сост.:М.В.Гольдин,А.А.Рыжков,Т.И.Слабко. – СПб. : Профикс, 2006. – 206с. – ISBN 5-903039-16-2 : 50.40.
- Сборник рецептур рыбных изделий и консервов [Текст] / Авт.-сост.М.В.Гольдин,А.А.Рыжков,Т.И.Слабко. – СПб. : ПрофиКС, 2002. – 206с. – ISBN 5-901943-02-3 : 48.60;53.50.
- Товарознавство продовольчих товарів.Риба і рибні товари [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / уклад. О.В.Сидоренко. – Київ : КНТЕУ, 2006. – 65с. : табл. – Бібліогр.:с.64-65. – 6.93.
- Товарознавство. Риба і рибні продукти [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / уклад. О.В.Сидоренко. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 65с. – Бібліогр.: с.64-65. – 9.52.
- Баля, Л. В. Удосконалення якості консервів із квасолі у плодоовочевому соусі [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд. техн. наук / Баля Л. В. ; 05.18.15- товарознавство харчових продуктів. – Харків : ХДУХТ, 2013. – 19 с.
- Голубева, Л. В. Хранимоспособность молочных консервов [Текст] / Л. В. Голубева, Л. В. Чекулаева, К. К. Полянский. – М. : ДеЛи принт, 2001. – 115с. – ISBN 5-94343-010-5 : 30.00;29.60.
- Горбатова, К. К. Биохимия молока и молочных продуктов [Текст] / К. К. Горбатова. – 3-е изд., перераб. и доп. – СПб. : Гиорд, 2001. – 314с. – ISBN 5-901065-48-4 : 72.48;48.80.
- Задорожний, І. М. Товарознавство продовольчих товарів.Риба і рибні продукти [Текст] : Підручник / І. М. Задорожний, І. В. Сирохман, Т. М. Раситюк. – Л. : Коопосвіта, 2000. – 319с. – ISBN 966-7478-25-4 : 12.50.
- Колесник, А. А. Теоретические основы товароведения продовольственных товаров [Текст] : Учебник для товароведных фак.торг.вузов / А. А. Колесник, Л. Г. Елизарова. – М. : Экономика, 1985. – 296с. – 0.85.
- Котляр, Є. О. Удосконалення технології м'ясних паштетів, збалансованих за жирнокислотним та вітамінним складом [Текст] [Текст] : автореферат дис...канд. техн. наук / Котляр Є. О. ; 05.18.04 - технологія м'ясних, молоч. продуктів та продуктів з гідробіонтів. – Одеса : ОНАХТ, 2016. – 22 с.
- Кузьменко, І. О. Формування споживних властивостей натуральних консервантів з овочево-фруктової сировини [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд. техн. наук / Кузьменко І. О. ; 05.18.15- товарознавство харчових продуктів. – Київ : КНТЕУ, 2016. – 25 с.
- Кузьменко, І. О. Формування споживних властивостей натуральних консервантів з овочево-фруктової сировини [Текст] [Текст] : дис. ...канд. техн. наук / Кузьменко І. О. ; 05.18.15- товарознавство харчових продуктів; наук. кер. Н.Я. Орлова. – Київ : КНТЕУ, 2016. – 281 с. – (КНТЕУ). – Бібліогр.: с. 155-178. - Дод.
- Найченко, В. М. Практикум з технології зберігання і переробки плодів та овочів [Текст] : З основами товарознавства / В. М. Найченко. – К. : ФАДА,ЛТД, 2001. – 211с. : іл. – Бібліогр.208с. – ISBN 966-7625-13-3 : 27.55.
- Позняковский, В. М. Экспертиза мяса и мясопродуктов [Текст] : Учеб.пособие для студентов вузов,обучающихся по специальности "Товароведение и экспертиза товаров" / В. М. Позняковский. – Новосибирск : Изд-во Новосибирского ун-та, 2001. – 526с. – (Экспертиза пищевых продуктов и продовольственного сырья). – ISBN 5-7615-0504-5 : 144.00;104.00.
- Позняковский, В. М. Экспертиза мяса и мясопродуктов [Текст] : Учеб.пособие для студентов вузов,обучающихся по специальности "Товароведение и экспертиза товаров" / В. М. Позняковский. – Новосибирск : Изд-во Новосибирского ун-та, 2002. – 526с. – (Экспертиза пищевых продуктов и продовольственного сырья). – ISBN 5-94087-037-6 : 121.20.
- Притульська, Н. В. Оптимізація споживчих властивостей комбінованих консервів та харчових концентратів із використанням білоквмісної сировини різного походження [Текст] : Автореферат дис...докт.техн.наук / Притульська Н. В. ; 05.08.15-товарознавство харчових продуктів. – К. : КНТЕУ, 2001. – 33с.
- Притульська, Н. В. Оптимізація споживчих властивостей комбінованих консервів та харчових концентратів із використанням білоквмісної сировини різного походження [Текст] : Дис...докт.тех.наук / Притульська Н. В. ; 05.08.15-товарознавство харчових продуктів. – К., 2001. – 603с. – (КНТЕУ). – Дод.
- Пухляк, А. Г. Розроблення технології згущених молочних консервів з фруктозою [Текст] [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Пухляк А. Г. ; 05.18.04-технологія м'ясних,молочних та рибних продуктів. – К. : НУХТ, 2007. – 23с.
- Романенко, О. В. Споживні властивості нових пресервів на основі прісноводної риби [Текст] [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Романенко О. В. ; 05.18.15-товарознавство харчових продуктів. – К. : КНТЕУ, 2007. – 23с.
- Романенко, О. В. Споживні властивості нових пресервів на основі прісноводної риби [Текст] [Текст] : дис. ...канд.техн.наук / Романенко О. В. ; 05.18.15 - товарознавство харчових продуктів; наук. кер. О.В.Сидоренко. – Київ, 2007. – 173 с. – (КНТЕУ). – Дод.
- Рязанова, О. А. Товароведение продуктов детского питания [Текст] : Учеб.пособие / О. А. Рязанова, М. А. Николаева. – М. : Омега-Л;Деловая литература, 2003. – 144с. – ISBN 5-901386-75-2(Омега-Л);5-93211-017-1 : 19.20.
- Сахневич, В. С. Товарознавча характеристика комбінованих консервів зі ставкової риби [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Сахневич В. С. ; 05.18.15-товарознавство харчових продуктів. – Х. : ХДАТОХ, 2001. – 18с.
- Сидоренко, О. В. Формування асортименту та якості риборослинних продуктів [Текст] [Текст] : монографія / О. В. Сидоренко. – К. : КНТЕУ, 2006. – 312с. – Бібліогр.:С.300-312. – ISBN 966-629-200-9 : 32.04.
- Сирохман, І. В. Товарознавство м'яса і м'ясних товарів [Текст] : Підручник для студентів вищих навч.закладів / І. В. Сирохман, Т. М. Раситюк. – К. : Центр навчальної літератури, 2004. – 382с. – Бібліогр.:С.377-379. – ISBN 966-8365-70-4 : 57.50; 40.00.
|