Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
Л80-9
Н25
Найченко, В. М.
Практикум з технології зберігання і переробки плодів та овочів
[Текст] : З основами товарознавства / В. М. Найченко. – К. : ФАДА,ЛТД, 2001. – 211с. : іл. – Бібліогр.208с. – 27.55.
ISBN 966-7625-13-3
ББК Л80-9я73
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Науковий фонд
3
3
Учбовий фонд
25
25
Читальний зал
2
2
Теми документа
Каталог книг/Х/хімічний склад плодів і овочів
Каталог книг/З/зберігання плодів і овочів
Каталог книг/П/переробка плодів та овочів
Каталог книг/Т/товарознавство
Каталог книг/С/способи зберігання плодів і овочів
Каталог книг/У/умови зберігання плодів і овочів
Каталог книг/Я/якість плодів
Каталог книг/Х/хімічний склад харчових продуктів
Каталог книг/Я/якість продовольчих товарів
Каталог книг/К/консервування харчових продуктів
Каталог книг/Т/товарознавство консервних товарів
Каталог книг/Т/товарознавство харчових продуктів
Каталог книг/Я/якість плодів і фруктів
Каталог книг/Х/хімічний склад продуктів харчування
Каталог книг/Т/технологія зберігання сільськогосподарської продукції
Каталог книг/П/переробка сільськогосподарської продукції
Каталог книг/Я/якість тари
Статистика використання: Видач: 109
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'