Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
Л96
Б21
Баля, Л. В.
Удосконалення якості консервів із квасолі у плодоовочевому соусі [Текст]
[Текст] : автореферат дис. ...канд. техн. наук / Баля Л. В. ; 05.18.15- товарознавство харчових продуктів. – Харків : ХДУХТ, 2013. – 19 с.
УДК 664.84
ББК Л961+Л96-9
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Читальний зал
1
1
Теми документа
Каталог книг/К/консерви
Каталог книг/Т/товарознавство консервних товарів
Каталог книг/В/виробництво рослинних консервів
Статистика використання: Видач: 1
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'