Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
Л94
С23
Сборник рецептур рыбных изделий и консервов
[Текст] / Авт.-сост.М.В.Гольдин,А.А.Рыжков,Т.И.Слабко. – СПб. : ПрофиКС, 2002. – 206с. – 48.60;53.50.
ISBN 5-901943-02-3
ББК Л94+Л94-9+Л964+Л96-9
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Науковий фонд
5
5
Читальний зал
2
2
Теми документа
Каталог книг/К/консервування
Каталог книг/Р/рибні консерви
Каталог книг/Т/товарознавство продовольчих товарів
Каталог книг/Т/товарознавство
Каталог книг/Р/рибні страви
Каталог книг/Р/риба і рибні продукти
Каталог книг/К/кухня домашня
Каталог книг/К/консервне виробництво
Каталог книг/Д/дослідження риби та рибних продуктів
Каталог книг/Р/рибні товари
Каталог книг/Р/рибні вироби
Каталог книг/Р/рибна промисловість
Каталог книг/Д/дослідження продовольчих товарів
Каталог книг/К/консерви
Каталог книг/Т/технологія рибних продуктів
Каталог книг/Т/технологія громадського харчування
Каталог книг/Д/домашня кулінарія
Каталог книг/Т/товарознавство риби і рибних продуктів
Каталог книг/В/виробництво риби та рибних продуктів
Каталог книг/Т/товарознавство консервних товарів
Статистика використання: Видач: 12
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'