Електронний каталог

Л94
С23          Сборник рецептур рыбных изделий и консервов [Текст] : Учеб.пособие по специальностям:270800 (2707) Технология консервов и пищеконцентратов.27100 (2709) Технология рыбы и рыбных продуктов / Сост.:М.В.Гольдин,А.А.Рыжков,Т.И.Слабко. – СПб. : Профикс, 2006. – 206с. – 50.40.


ISBN 5-903039-16-2ББК Л94+Л94-9+Л964+Л96-9

            



Примірники
Місце збереження Кількість В наявностi
Науковий фонд 8 8
Учбовий фонд 20 20
Читальний зал 2 2


Теми документа


Статистика використання: Видач: 187





Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'