Електронний каталог
Грищенко І.М.
Документи:
- Вступ до фаху [Текст] [Текст] : робоча програма навчальної практики / авт. І.М. Грищенко, В.С. Михайлик; КНТЕУ, Каф. технології та організації ресторанного господарства. – 582/11 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2011. – 18 c. – 10,00.
- Методичні вказівки до самостійної роботи з курсу "Основи наукових досліджень" [Текст] : для студентів спеціальності 7.091711 "Технологія харчування" спеціалізації 01 "Технологія харчування, ресторанна справа та сервіс" і 7.050201 "Менеджмент організацій" спеціалізації 02 "Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу" / уклад. І.М. Грищенко, О.М. Григоренко; Каф. технології і організації громадського харчування. – 538/01 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2001. – 25 с. – 3,00.
- Методичні рекомендації до самостійної роботи студентів із дисципліни "Сучасні наукові нарями в харчуванні" [Текст] : для підготовки бакалаврів спеціальності 6.091711 "Технологія харчування" денної форми навчання / уклад. І.М. Грищенко, Н.М. Кравчук, Р.П. Романенко; Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 776/04 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2004. – 23 с. – 3,27.
- Наскрізна програма практики [Текст] [Текст] / авт. І.М. Грищенко, С.М. Пересічна; КНТЕУ, Каф. технології та організації ресторанного господарства. – 06/13 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2013. – 22 c. – 12,00.
- Організаційно-технологічна практика [Текст] [Текст] : робоча програма / авт. І.М. Грищенко, Л.Є. Калиновська, В.С. Михайлик; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 1379/13 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2013. – 30 с. – 16,00.
- Основи наукових досліджень [Текст] [Текст] : опорний конспект лекцій / авт.: О.М.Григоренко, І.М.Грищенко; Каф. технології та орг. ресторанного госп-ва. – Київ : КНТЕУ, 2010. – 93 с. – Бібліогр.: с. 92-93. – 24.00.
- Робоча програма комплексної практики [Текст] [Текст] / авт. І.М. Грищенко, Т.Є. Литвиненко, В.С. Михайлик; КНТЕУ, Каф. технології та організації ресторанного господарства. – 566/11 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2011. – 18 с. – 10,00.
- Робоча програма комплексної практики [Текст] [Текст] / авт. І.М. Грищенко, В.С. Михайлик; КНТЕУ, Каф. технології та організації ресторанного господарства. – 1198/11 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2011. – 18 с. – 11,00.
- Робоча програма організаційної (міжнародної) практики [Текст] [Текст] / авт. І.М. Грищенко, Т.Є. Литвиненко; КНТЕУ, Каф. технології та організації ресторанного господарства. – 264/11 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2011. – 22 с. – 14,00.
- Робоча програма технологічної практики [Текст] [Текст] / авт. І.М. Грищенко, Т.Є. Литвиненко; КНТЕУ, Каф. технології та організації ресторанного господарства. – 253/11 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2011. – 18 с. – 12,00.
- Робоча програма технологічної практики [Текст] [Текст] / авт. І.М. Грищенко, Т.Є. Литвиненко, В.С. Михайлик; КНТЕУ, Каф. технології та організації ресторанного господарства. – 1197/11 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2011. – 18 с. – 11,00.
- Технологія продукції у закладах ресторанного господарства [Текст] [Текст] : програма та робоча програма / авт. І.М. Грищенко, В.С. Михайлик; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 671/10 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2010. – 34 c. – 11,40.
- Технологія харчових продуктів функціонального призначення [Текст] [Текст] : Розділ "Технологія продуктів лікувально-профілактичного призначення, дієтичного та дитячого харчування": опорний конспект лекцій / уклад. І.М. Грищенко, Р.П. Романенко ; Ф-т ресторан.-готел. та турист. бізнесу, Каф. технології та орг. ресторан. гос-ва. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 65с. – Бібліогр.:с.65. – 8.96.
- Технологія харчових продуктів функціонального призначення [Текст] [Текст] : опорний конспект лекцій / уклад.: М.І. Пересічний, П.О. Карпенко, С.М. Пересічна, І.М. Грищенко ; Каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – Київ : КНТЕУ, 2009. – 144с. – Бібліогр.: с. 140-144. – 22.76.
- Технологія харчових продуктів функціонального призначення [Текст] [Текст] : опорний конспект лекцій / уклад.: М.І. Пересічний, П.О. Карпенко, С.М. Пересічна, І.М. Грищенко ; Каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – Київ : КНТЕУ, 2010. – 144 с. – Бібліогр.: с. 140-143. – 25.76.
- Технологія харчових продуктів функціонального призначення [Текст] [Текст] : монографія / [авт.: А.А. Мазаракі, М.І. Пересічний, М.Ф. Кравченко та ін.]; за ред. М.І. Пересічного. – 2-ге вид., переробл. та допов. – Київ : КНТЕУ, 2012. – 1015 с. – ISBN 978-966-629-532-6 : 185.00.
- Грищенко, І. М. Дослідження оптимальних режимів теплової обробки натуральних м'ясних продуктів при перервному підведенні ІЧ-енергії [Текст] / І. М. Грищенко, А. О. Юлін // Ресторанне господарство і туристична індустрія у ринкових умовах. – К. : КНТЕУ, 2003. – С.70-74.
- Грищенко, І. М. Інтенсифікація процесу теплової обробки м'ясних виробів для підвищення їх якості [Текст] / І. М. Грищенко, А. О. Юлін // Ресторанне господарство і туристична індустрія у ринкових умовах. – К. : КНТЕУ, 2004. – C.72-77.
- Грищенко, І. М. Поліпшення споживних властивостей м'ясних кулінарних виробів [Текст] / І. М. Грищенко, А. О. Юлін // Ресторанне господарство і туристична індустрія у ринкових умовах. – К. : КНТЕУ, 2002. – C.88-90.
- Грищенко, І. М. Основи наукових досліджень [Текст] : Навч.посібник для студентів вищих навч.закладів / І. М. Грищенко, О. М. Григоренко, В. О. Борисейко. – К. : КНТЕУ, 2001. – 186с. – ISBN 966-629-008-1 : 12.37.
- Грищенко, І. М. Дієтичне та дитяче харчування [Текст] : Навч.посібник для студентів вищих навч.закладів / І. М. Грищенко, Н. М. Кравчук. – К. : КНТЕУ, 2004. – 287с. – ISBN 966-629-112-6 : 21.49;21.00.
- Основи раціонального і лікувального харчування [Текст] [Текст] : навч. посіб. / П. О. Карпенко, С. М. Пересічна, І. М. Грищенко, Н. О. Мельничук ; за заг. ред. П.О.Карпенка. – Київ : КНТЕУ, 2011. – 503 с. – Бібліогр.: с. 502-503. – ISBN 978-966-629-503-6 : 70.00.
- Кравчук, Н. М. Розробка технології солодких страв, напоїв та соусів з біологічно активною харчовою добавкою фітосорбент [Текст] / Н. М. Кравчук, О. В. Шевченко, І. М. Грищенко // Громадське харчування і туристична індустрія у ринкових умовах. – 2001. – (Зб.наук.праць). – С.172-175.
|