Електронний каталог

Р123
Т38          Технологія харчових продуктів функціонального призначення [Текст] [Текст] : опорний конспект лекцій / уклад.: М.І. Пересічний, П.О. Карпенко, С.М. Пересічна, І.М. Грищенко ; Каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – Київ : КНТЕУ, 2009. – 144с. – Бібліогр.: с. 140-144. – 22.76, 150 пр.


ББК Р123.0+Л996

    Переглянути зміст            



Примірники
Місце збереження Кількість В наявностi
Учбовий фонд 1 1
Читальний зал 2 2


Теми документа


Статистика використання: Видач: 8 Завантажень: 4





Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'