Електронний каталог

262
Т38          Технологія продукції у закладах ресторанного господарства [Текст] [Текст] : програма та робоча програма / авт. І.М. Грищенко, В.С. Михайлик; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 671/10 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2010. – 34 c. – 11,40.

   ОКР "бакалавр", галузь знань 0306 "Менеджмент і адміністрування", напрям підготовки 030601 "Менеджмент", професійне спрямування "Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу", "Менеджмент туристичної індустрії"


ББК Л80-1+Л991

    Переглянути зміст            



Примірники
Місце збереження Кількість В наявностi
Сектор методичних видань 1 1


Теми документа


Статистика використання: Видач: 82 Завантажень: 3





Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'