Електронний каталог

276
Р58          Робоча програма технологічної практики [Текст] [Текст] / авт. І.М. Грищенко, Т.Є. Литвиненко, В.С. Михайлик; КНТЕУ, Каф. технології та організації ресторанного господарства. – 1197/11 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2011. – 18 с. – 11,00.

   ОКР "бакалавр", галузь знань 0517 "Харчова промисловість та переробка с.-г. продукції", напрям підготовки 051701 "Харчові технології та інженерія", професійне спрямування "Технології в ресторанному господарстві"


ББК У441.357+У424.14+У.р

            



Примірники
Місце збереження Кількість В наявностi
Сектор методичних видань 1 1


Теми документа


Статистика використання: Видач: 23





Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'