Електронний каталог

Р123
Т38          Технологія харчових продуктів функціонального призначення [Текст] [Текст] : Розділ "Технологія продуктів лікувально-профілактичного призначення, дієтичного та дитячого харчування": опорний конспект лекцій / уклад. І.М. Грищенко, Р.П. Романенко ; Ф-т ресторан.-готел. та турист. бізнесу, Каф. технології та орг. ресторан. гос-ва. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 65с. – Бібліогр.:с.65. – 8.96, 100 пр.


ББК Р123.0+Р351

    Переглянути зміст            



Примірники
Місце збереження Кількість В наявностi
Учбовий фонд 1 1
Читальний зал 3 3


Теми документа


Статистика використання: Видач: 0 Завантажень: 6





Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'