Електронний каталог

205
О-64          Організація роботи сомельє [Текст] : методичні рекомендації та завдання для самостійної роботи студентів напрямів підготовки 091711 "Технологія харчування" та 050201 "Менеджмент організацій" всіх форм навчання / уклад.: О.Ю. Завадинська, Р.А. Расулов; Каф. технології та організації ресторанного господарства. – 464/05 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2005. – 23 с. – 2,84.


ББК У424.0-64+У424.0-803.4+У424.1+Л995+Л87

            



Примірники
Місце збереження Кількість В наявностi
Сектор методичних видань 1 1


Теми документа


Статистика використання: Видач: 19





Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'