Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
У424.1
О-64
Організація виробництва і обслуговування в ресторанному господарстві
[Текст] : Опорний конспект лекцій / Уклад.:О.В.Шевченко,І.Ю.Антонюк. – К. : КНТЕУ, 2008. – 76с. – Бібліогр.:С.74-76. – 12.84.
ББК У424.14+У424.0-803+Л995
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Читальний зал
2
2
Теми документа
Каталог книг/Р/ресторани
Праці викладачів ДТЕУ/ КНТЕУ/А/Антонюк І.Ю.
Праці викладачів ДТЕУ/ КНТЕУ/Ш/Шевченко О.В.
Каталог книг/Т/техніка обслуговування споживачів
Каталог книг/О/організація і техніка громадського харчування
Каталог книг/О/оформлення та сервіровка столу
Статистика використання: Видач: 2
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'