Електронний каталог

136
П69          Практикум з дисципліни "Технологічне проектування підприємств" [Текст] : для студентів фаху 7.050201 "Менеджмент організацій" спеціалізацій 03,04 "Менеджмент громадського харчування", "Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу" усіх форм навчання / уклад.: В.П. Яцин, А.Т. Ратушенко; Каф. технології і організації громадського харчування. – 76/02 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2002. – 45 с. – 3,49.


ББК Л99-5

            



Примірники
Місце збереження Кількість В наявностi
Сектор методичних видань 1 1


Теми документа


Статистика використання: Видач: 22





Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'