Електронний каталог
раціональне харчування
Документи:
- Біохімія і фізіологія харчування [Текст] [Текст] : опорний конспект лекцiй / уклад.: Н.Я.Орлова. – Київ : КНТЕУ, 2010. – 88с. : табл. – Бібліогр.: с. 88. – 12.40.
- Біохімія і фізіологія харчування [Текст] [Текст] : опорний конспект лекцiй / уклад.: Н.Я.Орлова. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 88 с. : табл. – Бібліогр.: с.88. – 10.11.
- Вегетарианская кухня [Текст] [Текст] : [Оригинальные рецепты от профессионалов] / [отв. за вып. О. Ивенская]. – Москва : ОЛМА Медиа Групп, 2012. – 239 с. : ил. – (Уроки шеф-повара). – ISBN 978-5-373-04629-9 : 168.00.
- Гігієна харчування з основами нутриціології [Текст] [Текст] : підруч. для студ. вищ. мед. навч. закл. III-IV рівнів акредитації у 2-х кн. кн.1 / кол.авт.: Т.І. Аністратенко, Т.М. Білко, О.В. Благодарова та ін.; за ред. В.І.Ципріяна. – Київ : Медицина, 2007. – 527 с. – ISBN 966-8144-52-Х : 87.00.
- Гігієна харчування з основами нутриціології [Текст] [Текст] : підруч. для студ. вищ. мед. навч. закл. III-IV рівнів акредитації у 2-х кн. кн.2 / кол.авт.: В.І. Ципріян, І.Т. Матасар, В.І. Слободкін та ін.; за ред. В.І.Ципріяна. – Київ : Медицина, 2007. – 544 с. – ISBN 966-8144-52-Х; 966-8144-03-1 : 90.00.
- Детское питание [Электронный ресурс] [Текст] : практические советы; электронная книга / Парус; Гринкевич А.М.; Лазарева Г.Ю.; Чапова О.И. – 1 электрон. опт. диск (CD-ROM): зв., цв. – 2006. – 112,00. – Систем. требования: Windows 98/2000/NT/XP; Pentium II; 256 Мб ОЗУ; 24х CD-ROM.
- Збірник рецептур страв, кулінарних виробів і напоїв (технологічних карт) для харчування дітей шкільного віку [Текст] [Текст] : для закладів освіти, дитячих закладів оздоровлення та відпочинку та закладів сфери соц. захисту / кол. розробників: А.А. Мазаракі, Н.В. Притульська, М.П. Гуліч, та ін.; за ред. А. А.Мазаракі. – Київ : КНТЕУ, 2021. – 671 с. – ISBN 978-966-918-027-8 : 550.00.
- Здоровое питание [Электронный ресурс] [Текст] : практические советы / Парус; Шилов В.Н.; Мицьо В.П. – 1 електрон. опт. диск (CD-ROM). – 2007. – 112,80. – Систем. требования: Windows 98/2000/XP; Pentium-II; 256 МБ ОЗУ; 24-х CD-ROM.
- Інновації в харчовій промисловості: від наукової ідеї до впровадження [Текст] [Текст] : монографія. – Київ : КНТЕУ, 2013. – 359 с. – Бібліогр.: в кінці кож. розд. – ISBN 978-966-629-732-0 : 105.00.
- Інноваційні ресторанні технології [Текст] [Текст] : зб. наук.ст.студ.,які здобувають освіт.-кваліфікац. рівень"магістр" за спец."Технологія харчування". Ч.1 / редкол.: М.Ф.Кравченко (відп.ред.),М.І.Пересічний,Є.В.Тарасенко; каф.технології і орг.ресторан. госп-ва. – Київ : КНТЕУ, 2010. – 227с. – 40.00.
- Інноваційні ресторанні технології [Текст] [Текст] : зб. наук.ст.студ. заоч. форми навчання,які здобувають освіт.-кваліфікац. рівень"магістр" спец."Технологія харчування". Ч.1 / відп.ред. М.Ф.Кравченко; каф.технології і орг.ресторан. госп-ва. – Київ : КНТЕУ, 2011. – 373с. – 75.00.
- Інноваційні ресторанні технології [Текст] [Текст] : зб. наук. ст. студ. – Київ : КНТЕУ, 2010. – 338 с. – 54.21.
- Методичні рекомендації для самостійної роботи з курсу "Товарознавство продуктів спеціального призначення" [Текст] : для студентів спеціальності 8.050301 "Товарознавство та комерційна діяльність" / уклад.Б.О. Голуб; Каф. товарозанвства та експертизи продовольчих товарів. – 234/06 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2006. – 35 с. – 2,82.
- Моніторинг та впровадження новітніх технологій продуктів оздоровчого харчування в Україні [ Текст] [Текст] : звіт про науково-дослідну роботу / М.І. Пересічний (кер.НДР), М.Ф. Кравченко, О.М. Григоренко [та ін.] ; М-во освіти і науки України, КНТЕУ. – Київ, 2003. – 199 с. – (КНТЕУ). – Бібліогр. - Дод.
- На все вкусы [Текст] / Сост.М.М.Калакура. – К. : Реклама, 1988. – 248с. – ISBN 5-88520-002-5 : 2.90.
- Наукове обгрунтування і розроблення цільової державної програми "шкільне оздоровче харчування" [Текст] [Текст] : звіт про науково-дослідну роботу (заключний) / М.Ф.Кравченко (кер.НДР), І.Ю.Антонюк; Є.В.Тарасенко; О.С.Ліфіренко [та ін.] ; М-во освіти і науки України, КНТЕУ,. – Київ : КНТЕУ, 2013. – 145 с. – Бібліогр.
- Науково-практичні засади створення функціональних харчових продуктів для осіб з високим фізичним та психоемоційним навантаження [Текст] [Текст] : звіт про науково-дослідну роботу (заключний) / Н.В.Притульська(кер.НДР), О.Е.Самойлов, А.А.Самойленко[та ін.] ; М-во освіти і науки, молоді та спорту України, КНТЕУ. – Київ, 2014. – 212 с. – (КНТЕУ). – Бібліогр.: с. 178-212. - Дод.
- Оздоровче харчування [Текст] [Текст] : опор.конспект лекцій / авт.: П.О. Карпенко, Д.В. Федорова; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – Київ : КНТЕУ, 2021. – 144 с. – Бібліогр.: с. 141-144. – 60.00.
- Оздоровче харчування [Текст] [Текст] : навч. посіб. / за заг. ред. П.О.Карпенка; авт.: П.О. Карпенко, Н.В. Притульська, М.Ф. Кравченко, та ін. – Київ : КНТЕУ, 2019. – 628 с. – Бібліогр.: с. 626-627. – ISBN 978-966-629-922-5 : 200.00.
- Орієнтовні стандарти в організації харчування у санаторно-курортних закладах [Текст] [Текст] : метод. посіб. / В.С.Гордієнко, М.П.Жданова, К.Е.Колесник [та ін.]; за ред.: В.І.Пономаренка, Е.О.Колесника, М.П.Жданової [та ін.]. – Київ : Денеб, 2010. – 544с. – Бібліогр.: с.543. – ISBN 978-966-8552-20-5 : 140.00.
- Основи фізіології та гігієни харчування [Текст] [Текст] : опорний конспект лекцій / авт. Н.М. Зубар. – Київ : КНТЕУ, 2009. – 147с. – Бібліогр.: с. 146-147. – 29.27.
- Основи фізіології та гігієни харчування [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / авт. О.В. Романенко; каф.товарознавства, упр. безпечністю та якістю. – Київ : КНТЕУ, 2018. – 143 с. – Бібліогр.: с. 142-143. – 42.00.
- Питание для всех [Текст] / Под общ.ред.А.И.Кочерги. – К. : Реклама, 1978. – 296с. – 3.50.
- Пища и пищевые добавки [Текст] : Роль БАД в профилактике заболеваний / Пер. с англ.;Под ред. Дж.Ренсли,Дж.Донелли,Н.Рида. – М. : Мир, 2004. – 312с. – ISBN 5-03-003663-6 : 100.02.
- Политика здорового питания.Федеральный и региональный уровни [Текст] / Авт.:В.И.Покровский,Г.А.Романенко,В.А.Княжев и др. – Новосибирск : Сибирское университетское изд-во, 2002. – 342с. – Библиогр.:С.332-338. – ISBN 5-94087-009-0 : 136,02.
- Проблеми формування здорового способу життя у молоді[ Текст] [Текст] : зб. матеріалів VIII Всеукраїнської наук.-практ. конф. молодих учених та студ.з міжнар. участю, 10-11 листоп. 2015 р., м. Одеса / гол. ред. Б.В. Єгоров. – Одеса : ОНАХТ, 2015. – 419 с. – 90.00.
- Прогресивна техніка та технології харчових виробництв ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг [Текст] [Текст] : тези доп. Міжнар. наук.-практ.конф.,19 листоп. 2013 р., м. Харків у 2-х ч. ч. 1 / редкол.: О.І.Черевко (відп.ред.), В.М.Михайлов, М.П.Головко та ін. – Харків : ХДУХТ, 2013. – 481 с. – ISBN 978-966-405-309-6 : 60.00.
- Прогресивна техніка та технології харчових виробництв ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг [Текст] [Текст] : тези доп. Міжнар. наук.-практ.конф.,18 жовт. 2012 р., м. Харків у 2-х ч. ч. 1 / редкол.: О.І.Черевко (відп.ред.), В.М.Михайлов, О.А. Маяк та ін. – Харків : ХДУХТ, 2012. – 477 с. – 60.00.
- Прогресивні напрями формування та забезпечення гарантій якості продуктів харчування спеціального призначення в Україні [Текст] [Текст] : звіт про науково-дослідну роботу (заключний) / Н.В. Притульська (кер.НДР), Г.Б. Рудавська, Є.В. Тищенко [та ін.] ; М-во освіти і науки України, КНТЕУ. – Київ, 2006. – 170 с. – (КНТЕУ). – Бібліогр.: с. 155-170. - Дод.
- Рациональное питание [Текст] : Республиканский межведомственный сборник. Вып.11 / Отв.ред.П.Н.Майструк. – К. : Здоровье, 1976. – 142с. – 1.01.
- Рациональное питание [Текст] : Республиканский межведомственный сборник. Вып.10 / Отв.ред.П.Н.Майструк. – К. : Здоровье, 1974. – 187с. – 0.91.
- Рациональное питание [Текст] : Республиканский межведомственный сборник. Вып.9 / Отв.ред.П.Н.Майструк. – К. : Здоровье, 1973. – 182с. – 1.29.
- Рациональное питание [Текст] : Новые прдукты питания:Республиканский межведомственный сборник. Вып.15 / Отв.ред.П.Н.Майструк. – К. : Здоровье, 1980. – 128с. – 1.30.
- Рациональное питание [Текст] : Республиканский межведомственный сборник.Биологическая ценность и безвредность пищевых продуктов. Вып.18 / Отв.ред.П.Н.Майструк. – К. : Здоровье, 1983. – 120с. – 1.30.
- Рациональное питание [Текст] : Роль питания в сохранении здоровья человека в условиях научно-технического прогресса:Республиканский межведомственный сборник. Вып.19 / Отв.ред.П.Н.Майструк. – К. : Здоровье, 1984. – 103с. – 1.10.
- Рациональное питание [Текст] / Ред кол.П.Д.Лещенко,И.П.Барченко,М.Г.Коломийцева. – К. : Здоровье, 1965. – 220с. – 1.19.
- Рациональное питание [Текст] : Республиканский межведомственный сборник. Вып.22. – К. : Здоровье, 1987. – 129с. – 1.40.
- Рациональное питание [Текст] : Респ.межвед.сб. Вып.23 / Мин.-во здравоохранения УССР. – К. : Здоровье, 1988. – 127с. – ISBN 5-3100151-8 : 1.80.
- Рациональное питание [Текст] : Респ.межвед.сб. Вып.24 / Мин.-во здравоохранения УССР. – К. : Здоровье, 1989. – 129с. – ISBN 5-311-00279-4 : 1.70.
- Рациональное питание [Текст] : Респ.межвед.сб. Вып.25 / Мин.-во здравоохранения УССР. – К. : Здоровье, 1990. – 119с. – 1.20.
- Рациональное питание [Текст] : Республиканский межведомственный сборник. Вып.26 / Министерство здравоохранения УССР. – К. : Здоровье, 1991. – 135с. – 1.90.
- Рациональное питание [Текст] : Республиканский межведомственный сборник. Вып.27 / Министерство здравоохранения УССР. – К. : Здоровье, 1992. – 112с. – 17.00.
- Раціональне харчування [Текст] : Республіканський міжвідомчий збірник. Вип.7 / Відп.ред.В.Я.Лещенко. – К. : Здоров'я, 1971. – 199с. – 1.52.
- Ресторанні технології [Текст] [Текст] : зб.наук.ст. студ.ден. форми навчання,які здобувають освіт.-кваліфікац.рівень магістра спец. "Технологія харчування". ч.2 / редкол.: М.І.Пересічний,М.Ф.Кравченко (відп.ред.),Є.В.Тарасенко. – Київ : КНТЕУ, 2011. – 183с. – 50.00.
- Ресторанні технології [Текст] [Текст] : зб.наук.ст. студ. заоч.форми навч.,які здобувають окр "магістр" спец. "Технології в ресторан. госп-ві", "Готел. і ресторан. справа". ч.1 / редкол.: М.Ф. Кравченко (відп.ред.), Є.В.Тарасенко. – Київ : КНТЕУ, 2014. – 155 с. – 60.00.
- Ресторанні технології [Текст] [Текст] : зб.наук.ст. студ. заоч.форми навч.,які здобувають окр "магістр" спец. "Технології в ресторан. госп-ві". ч.2 / редкол.: М.І.Пересічний (відп.ред.), М.Ф. Кравченко, Є.В.Тарасенко. – Київ : КНТЕУ, 2014. – 261 с. – 69.00.
- Ресторанні технології [Текст] [Текст] : зб.наук.ст. студ. ден.форми навч., які здобувають окр "магістр" спец. "Технології в ресторан. госп-ві", "Готел. і ресторан. справа", "Курорт. справа". ч.3 / редкол.: Т.І. Ткаченко (відп. ред.), М.Ф. Кравченко, Є.В.Тарасенко. – Київ : КНТЕУ, 2014. – 293 с. – 75.00.
- Ресторанні технології [Текст] [Текст] : зб.наук.ст. студ.,які здобувають освіт.ступінь "магістр" спец."Технології в ресторан. госп-ві" / редкол.: М.Ф. Кравченко, О.П.Вітряк (відп.ред.). – Київ : КНТЕУ, 2016. – 249 с. – 105.00.
- Ресторанні технології [Текст] [Текст] : зб.наук.ст. студ. ден.форми навчання,які здобувають освіт.-кваліфікац.рівень "магістр" за спец. "Технології в ресторан. госп-ві". ч.2 / редкол.: М.І.Пересічний , М.Ф. Кравченко(відп. ред), Є.В.Тарасенко. – Київ : КНТЕУ, 2012. – 254 с. – 75.00.
- Ресторанні технології [Текст] [Текст] : зб.наук.ст. студ. заоч.форми навч.,які здобувають освіт.-кваліфікац.рівень магістра спец. "Технології в ресторан. госп-ві". ч.1 / редкол.: М.І.Пересічний (відп.ред.), М.Ф. Кравченко, Є.В.Тарасенко. – Київ : КНТЕУ, 2013. – 126 с. – 55.00.
1
2
3
4
5
|