Електронний каталог

Л99
Р44          Ресторанні технології [Текст] [Текст] : зб.наук.ст. студ.ден. форми навчання,які здобувають освіт.-кваліфікац.рівень магістра спец. "Технологія харчування". ч.2 / редкол.: М.І.Пересічний,М.Ф.Кравченко (відп.ред.),Є.В.Тарасенко. – Київ : КНТЕУ, 2011. – 183с. – 50.00, 39 пр.


ББК Л99я4+Л991+Л865+Р123.0

            



Примірники
Місце збереження Кількість В наявностi
Науковий фонд 2 2
Читальний зал 1 1


Теми документа


Статистика використання: Видач: 100





Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'